• 5% kedvezmény a regisztrált vásárlóknak !!!
  •  

FAQ

K: Hogyan kell használni a prohormonokat? 

V: Ha feltételezzük, hogy 21 éves (kivételes esetekben kevesebb), kövesse az alábbi ajánlásokat. A legtöbb prohormon felezési ideje 6-8 óra, ezért tanácsos elegendő időt eltelni az erőátvitel előtt. Ügyfeleink visszajelzése szerint tanácsos egy adagot bevenni két adagban a nap folyamán. Az első reggel, a második hat órával később. 

Nem javasoljuk a prohormonok alvás előtt 6 órával történő bevételét. Ez a megnövekedett aktivitással, az alvás romlásával és az alvás mélységével nyilvánulhat meg. 

K: Most fejeztem be a ciklusomat és a PCT-t, azonnal elindíthatom a következő ciklust? 

V: Nem, azt javasoljuk, hogy tartson szünetet további 30 napig, hogy a test teljes mértékben helyreálljon, és teljes mértékben helyreállítsa hormonális egyensúlyát. 

A ciklus alatt kövesse ezeket az irányelveket: 

-Kerülje az alkoholfogyasztást 
-Tartsa be a megfelelő ivási módot 
-Növelje a minőségi kalóriabevitelt 
-Fogyasztjon legalább 2-5 g fehérjét a testsúly kilogrammonként 
-Aludjon legalább napi 8 órát 
-Keményen vonat 
-Egyél májat támogató kiegészítőket 
-Ne felejtsd el a PCT-t 

K: Fogyaszthatom-e más étrend-kiegészítőket a prohormonok szedése közben? 

V: Igen. Javasoljuk a multivitaminok, halolaj, kreatin, gainerok és fehérjék fogyasztását. 

K: Mi lenne, ha megbetegednék a ciklus alatt? 

V: Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy hagyja ki az adagolást a betegség gyógyításához szükséges napokra. Jobb, ha három napot veszít, mint feleslegesen kockáztatni egy sokkal hosszabb kiesést. Meg kell jegyezni, hogy a prohormonok a minőségi edzéssel, étrenddel és regenerációval kombinálva működnek. Ha a test harcol a betegséggel, akkor nem 100% -ban képes együttműködni. 

K: Mennyi a prohormonok észlelési ideje? 

V: Sajnos nincs pontos detektálás az egyes prohormonokon. Az irodalomban leggyakrabban 24-310 órával találkozunk információval a termék utolsó fogyasztása óta. 

K: A prohormonok kimutathatók teszten keresztül? 

V: Ha úgy gondolja, hogy a munkáltató tesztje mérgező anyagokat észlel a testében, akkor nyugodt lehet, a prohormonokat ez a teszt nem fogja kimutatni. Ezen anyagok kimutatásához drágább kutatási tesztekre van szükség. Ha sportoló vagy egy sportszövetségben szervezett sportoló, meg kell jegyezni, hogy a prohormonok valódi hormonokká történő átalakításával ez a jelenség tükrözi a doppingteszt pozitivitását. 

K: Mennyi a prohormon csomagolás eltarthatósága? A: Egy csomag átlagos élettartama 2-3 év. Kérjük, tartsa táplálékkiegészítőit hűvös és sötét helyen. Védje a nedvességtől. 

K: Szükség van-e speciálisan edzésre prohormonok használatakor? 

V: Valójában a minőségi képzés segít. Ne feledje, hogy a testmozgás ösztönzi a testre a növekedést, minél több van, annál jobb a test reagálni rájuk. Íme néhány példa a képzésre. 

K: Hogyan kell kinéznie az étrendem a ciklusok során? 

V: Javasoljuk, hogy növelje kalóriabevitelét kiváló minőségű makroelemekkel. Egyél 6-7 étkezés naponta, 2-3 óránként fogyasztva. Az étrendi összetevők következő arányát javasoljuk: Fehérje 30% - Szénhidrátok 60% - Zsírok 10%. 

Fontos tényező a minőségi fehérjék fogyasztása (2,5 g / 1 kg / testtömeg), mivel a legtöbb prohormon javítja a proteoszintézist. Válasszon szelektív forrásokat, például csirkét és marhahúst, halat, tojást, túrót és fehérjetermékeket. 

K: Melyek a legfontosabb vegyületek a prohormonokhoz? 

V: Az egyes vegyületeket itt találhatja meg.

E-mail field is required
Subject field is required
Message field is required