Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Javasoljuk, hogy növelje kalóriabevitelét kiváló minőségű makroelemekkel. Egyél 6-7 étkezés naponta, 2-3 óránként fogyasztva. Az étrendi összetevők következő arányát javasoljuk: Fehérje 30% - Szénhidrátok 60% - Zsírok 10%.

Fontos tényező a minőségi fehérjék fogyasztása (2,5 g / 1 kg / testtömeg), mivel a legtöbb prohormon javítja a proteoszintézist. Válasszon szelektív forrásokat, például csirkét és marhahúst, halat, tojást, túrót és fehérjetermékeket.

Valójában a minőségi képzés segít. Ne feledje, hogy a testmozgás ösztönzi a testre a növekedést, minél több van, annál jobb a test reagálni rájuk. Íme néhány példa a képzésre.

Ha úgy gondolja, hogy a munkáltató tesztje mérgező anyagokat észlel a testében, akkor nyugodt lehet, a prohormonokat ez a teszt nem fogja kimutatni. Ezen anyagok kimutatásához drágább kutatási tesztekre van szükség. Ha sportoló vagy egy sportszövetségben szervezett sportoló, meg kell jegyezni, hogy a prohormonok valódi hormonokká történő átalakításával ez a jelenség tükrözi a doppingteszt pozitivitását.

Sajnos nincs pontos detektálás az egyes prohormonokon. Az irodalomban leggyakrabban 24-310 órával találkozunk információval a termék utolsó fogyasztása óta.

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy hagyja ki az adagolást a betegség gyógyításához szükséges napokra. Jobb, ha három napot veszít, mint feleslegesen kockáztatni egy sokkal hosszabb kiesést. Meg kell jegyezni, hogy a prohormonok a minőségi edzéssel, étrenddel és regenerációval kombinálva működnek. Ha a test harcol a betegséggel, akkor nem 100% -ban képes együttműködni.

Nem, azt javasoljuk, hogy tartson szünetet további 30 napig, hogy a test teljes mértékben helyreálljon, és teljes mértékben helyreállítsa hormonális egyensúlyát.

A ciklus alatt kövesse ezeket az irányelveket:

-Kerülje az alkoholfogyasztást
-Tartsa be a megfelelő ivási módot
-Növelje a minőségi kalóriabevitelt
-Fogyasztjon legalább 2-5 g fehérjét a testsúly kilogrammonként
-Aludjon legalább napi 8 órát
-Keményen vonat
-Egyél májat támogató kiegészítőket
-Ne felejtsd el a PCT-t

Ha feltételezzük, hogy 21 éves (kivételes esetekben kevesebb), kövesse az alábbi ajánlásokat. A legtöbb prohormon felezési ideje 6-8 óra, ezért tanácsos elegendő időt eltelni az erőátvitel előtt. Ügyfeleink visszajelzése szerint tanácsos egy adagot bevenni két adagban a nap folyamán. Az első reggel, a második hat órával később.

Nem javasoljuk a prohormonok alvás előtt 6 órával történő bevételét. Ez a megnövekedett aktivitással, az alvás romlásával és az alvás mélységével nyilvánulhat meg.

Igen. Javasoljuk a multivitaminok, halolaj, kreatin, gainerok és fehérjék fogyasztását.