Animal Flex

  • Márka: Universal
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak: 44 sacks

Létrehozva az ízületek és kötések védelmére

Ár 8 999 Ft

Az ANIMAL FLEX az ANIMAL PAK társaival egyidejűleg jött létre. Együtt képzési csomagot alkotnak, amely mindent tartalmaz. A professzionális testépítők valós igényeinek és kívánságainak köszönhetően jöttek létre. Az ANIMAL szó az izomnövekedés problémájának bizalmát, integritását és egyedülálló megközelítését jelenti.

Az ANIMAL FLEX egyedülálló összetevője a legerősebb és legmegbízhatóbb összetevőkből készült ízületek egészségének. A nagy izmok kétségkívül vonzóak, de ne felejtsük el az ízületeket, inak és csontokat. Ha ezek egészségesek maradnak, akkor az izmok hipertrófiája során nincsenek korlátai. Ahogy azt mondjuk, olyan erősek vagyunk, mint a leggyengébb láncszem. Ha az ízületek a leggyengébb láncszemek, akkor növeli a sérülés kockázatát, és a „játékon kívül” marad.

A mozgás agilitásukkal nagy nehézségekkel küzdő felhasználók jelentős javulást jelentettek. Még abban az esetben is, amikor a gyógyszeres kezelés nem sikerült.

Az ANIMAL FLEX termék használatának előnyei:

· A mozgás agility komplex támogatása

· Megbízható alapanyagokból készült

· Egy adag naponta elegendő

· Hatékony segítség még szélsőséges esetekben is

Adagolás:

Vegyünk egy csomag ANIMAL FLEX-t az étkezés közben a nap folyamán. Nem számít, milyen étkezés. Vegyen egy csomagot edzés és pihenőnapok alatt. Győződjön meg róla, hogy elegendő vizet fogyaszt. Nem kell ezt a terméket körbeforgatni.

Hasonló termékek

Animal Flex
Animal Flex Universal

Létrehozva az ízületek és kötések védelmére

8 999 Ft

Flex Fit
Flex Fit FitMax

Complex joint nutrition

4 449 Ft

Joint Defender 296g
Joint Defender 296g 5%

Támogatás az ízületek, inak és csontok számára

10 999 Ft

Cissus Joint Relief
Cissus Joint Relief FitMax

Healthy bones and joints

6 399 Ft