BCAA Amino

 • Márka: Warrior Labs
 • Értékelés:
 • Vélemények: 3
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Tartalmak:

fokozzák az izomerőt és az általános testi teljesítményt

Eredeti ár 18,99 € (6 145 Ft)
Ár 17,09 € (5 530 Ft)
Megtakarítás:: 1,90 €

A tápanyag-kiegészítők világában, bár manapság tele van különféle innovatív és garantáltan hatékony termékekkel, találkozhatunk állócsillagokkal, amelyek még az újdonságok beáramlásának évei után sem veszítik el a sportszupplementációban a fontosságukat és jelentőségüket. Egyiküket a szétágazó láncú aminosavak alkotják, amelyek ismertebbek lehetnek az Ön számára a BCAA rövidítés alatt. Azonban nem minden BCAA egyforma.

 

Amennyiben az étrend-kiegészítők gyártása mögött olyan emberek állnak, akik tapasztalatokkal, sportmúlttal rendelkeznek, aktív sportolók, ismerik az emberi test szükségleteit és az elsődleges céljuk az, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek, ez annak alapja, hogy nem engedik, hogy bármi a piacra kerüljön, csak hogy pénzt keressenek. Valaki számára jelentéktelen tény, számunkra a legfontosabb dolgok egyike, amire az egész filozófiánkat építettük. Ha Ön cipőt vásárol, és ez néhány évig károsodás nélkül jó szolgálatot fog tenni Önnek, nagy a valószínűsége, hogy ugyanilyen márkájú cipőt fog vásárolni ismét. Miért van ez így? Minden mögött a bizalom áll, mivel hisz benne, hogy nem fog csalódni. Ugyanez alkalmazható bármilyen termékre.

A BCAA AMINO POWDER 2:1:1 mögött nem kell semmilyen eltúlzott reklámot keresnie, hanem puszta tényeket. A kulturisztikában ugyanis nem léteznek egyszerű dolgok. Ha nagy izmokat szeretne, minden az alapvető dolgokon áll, vagy bukik. Ugyanígy van ez a BCAA esetében is, minek új utakat keresni, ha létezik egy, ami működik.

Mik a BCAA-k és miért olyan fontosak?

A BCAA (Branched-chain Amino Acids), aminosavak szétágazó lánccal, a következő három aminosavról van szó:

 • valin,
 • leucin,
 • izoleucin.

 

Proteinogén BCAA-ként is jelölik őket és a kilenc esszenciális aminosav közé tartoznak. A mi szemszögünkből éppen a fent említett aminosavak a legfontosabbak, amikre hangsúlyt kellene helyeznie. Alkalmasak az izomfelszedés idején, nélkülözhetetlenek a zsírredukció időszakaiban.

A BCAA biztosítanak néhány metabolikus és fiziológiai funkciót. Metabolikusan a BCAA támogatják a fehérjeszintézist, fiziológiai szempontból jelentős szerepeket vesznek át az immunrendszerben és az agyban. Nem csak a mi véleményünk szerint fontosak ezek az aminosavak. Jelentőségükről létezik néhány tudományos tanulmány, amelyek bebizonyították, hogy:

 • fokozzák az izomerőt és az általános testi teljesítményt,
 • erősen anabolikusak,
 • védik az izomtömeget a katabolizmustól, főleg a kalóriadeficit időszakában,
 • késleltetik a fáradtság megjelenését,
 • lerövidítik az izomrostok regenerációjához szükséges időt,
 • antikatabolikusan hatnak,
 • növelik a fehérjeszintézist az edzés közben,
 • fenntartják a harmonikus hormonális rendszert.

 

BCAA és a diéta

A diéta a sportoló szervezete számára a katabolizmus élén való egyensúlyozást képviseli. Ez azt jelenti, hogy akár az izmok rombolásához is vezethet. Minél keményebb diétát végez, az izomtömeg elvesztésének annál nagyobb kockázatának van kitéve. Az izomtömeg molekuláris szinten veszik el, mivel fokozódik a fehérjék bomlása (az izomfehérjék üzemanyagként való felszabadulása).

Az izomtömeg növekedésének alapvető egyenlete:

Izomtömeg = a fehérjeszintézis gyorsasága –a fehérjék bomlásának gyorsasága

Jól ismert, hogy a BCAA és főleg a leucin stimulálja a proteinszintézist és jelentősen hatékonyabbá teszik, mint magának a proteinitalnak a fogyasztása az edzés előtt és után. A BCAA továbbá fokozza a sejtmechanizmus szintézisét, amely felelős a proteoszintézis megvalósításáért, és ami teljesen egyedülálló, növelik a sejtek kapacitását, amely szükséges a fehérjeszintézishez.

A BCAA szintén az Ön hasznára működnek azáltal, hogy csökkentik a fehérjebomlás sebességét. Ezt (elsődlegesen) azon összetevők aktivitásának csökkentésével hajtják végre, amelyek kihatással vannak a fehérjék bomlására, valamint az egyes komplexumok expressziójának csökkentésével is, amelyek részt vesznek a fehérjék meghibásodásában (ebben az esetben csökkentik a mRNS mennyiségét, amely az ezeket az összetevőket kódoló génből termelődik).

A BCAA a védelmező funkción kívül még pár rendkívül hasznos tulajdonsággal is rendelkeznek. Ezek egyike az, hogy fokozhatják az Ön edzésének az intenzitását az agyműködésre kifejtett hatásukkal.

BCAA AMINO POWDER 2:1:1 és még néhány bónusz ráadásul!

A BCAA 2:1:1 aránya egyáltalán nem véletlen. Az utóbbi években minden bizonnyal különféle gyártók különféle termékeit jegyezte fel, 4:1:1, 8:1:1 aránnyal, sőt akár 20:1:1 aránnyal is. Ez jól és bizalom gerjesztően néz ki, de kizárólag csak a hozzá nem értőknek. Igaz, hogy a három BCAA közül – valin, leucin és izoleucin, éppen a leucin a legfontosabb. Az utolsó kutatási tanulmányok, amelyek a BCAA arányával foglalkoznak, egyértelműen bebizonyították, hogy a 2:1:1-es arány a leghatékonyabb! Sem több, sem kevesebb, minden az egyszerű és alapvető dolgokról szól.

Mi található a BCAA-n kívül a BCAA AMINO POWDER 2:1:1 termékben?

A BCAA AMINO POWDER 2:1:1 egy komplex termék, amely csúcsminőségű, igazolt anyagokból van gondosan összeállítva, olyan keverésben, hogy egymás között szinergikusan hassanak. Bemutatjuk őket:

Glutamin MATRIX – az L-glutamin legjobb minőségű formáinak elegye, amely az izmokban a legnagyobb mennyiségben van jelen. Nélkülözhetetlen a szervezetben lejátszódó regenerációs folyamatokhoz és az izmokban erősen antikatabolikusan hat. A glutamin esetében még szükséges megemlíteni, hogy jelentős módon befolyásolja az immunrendszer működését, ami különösen alkalmas a sportolók verseny előtti felkészülésének időszakaiban, amikor csökkentett a szervezet védekezőképessége.

L-tirozin – egy nem esszenciális aminosav, ami egyenesen ideális segítőtárs a sportolók számára. Támogatja a sportteljesítmény minőségét, gyorsítja a regenerációt és segít megelőzni a túledzettséget. Ezen kívül segít redukálni és elégetni a testzsírt.

Agmatin- Szulfát – ez az összetevő szó szerint csoda, mivel a hasznos tulajdonságok egész sorát kínálja, ezek között az izomfájdalom csökkentését, a nitrogén-monoxid termelését és a hormonális tevékenység stimulálását. Az Agmatin-Szulfát egy az L-argininből, egy szupplemensből levezetett neurotranszmitter, amely pozitívan hat a nitrogén-monoxid szintjeinek növekedésére, ami az izmok extrém vérbőségéhez vezet. Nem szabad megfeledkezni a növekedési hormon szekréciójára gyakorolt hatásáról sem.

 

Az Agmatin-Szulfát segít Önnek keményebben edzeni, mint ahogy ezidáig képes volt. A nitrogén-monoxid szintjeinek emelkedésével stabilizálódik a vércukor, miáltal később jelenik meg a fáradtság az edzés végzése közben. Az Agmatin az egyedüli ismert molekula, amely képes indukálni az antizimet. Ennek köszönhetően támogatja a sejtek homeosztázisának növekedését és bizonyíthatóan növeli a felület egy egységén található sejtek számát, akár néhány százalékkal (10 – 17) is. Az Agmatin továbbá pozitívan befolyásolja a legjelentősebb hormonok egyikének szintjeit a testben – a növekedési hormonét és növeli az izomerőt akár 25 - 60%-kal. Ez olyan anyag, amely gyulladásgátlóan hat és elnyomja a fájdalmat (az akkut és a krónikus fájdalmat egyaránt). Pozitívan hat az idegrendszerre, enyhíti és elnyomja az idegességet.

BCAA AMINO POWDER 2:1:1 a legigényesebbek számára készült!

A 6 alapvető összetevőn kívül a BCAA AMINO POWDER 2:1:1 vitamin- és ásványkeveréket (B6-vitamin, B3-vitamin, kálium, magnézium) is tartalmaz, amelyek kölcsönösen szinergikusan hatnak és erősítik az egyes anyagok hatásait a termékben.

És most még egy bónusz! Ki mondhatja el a termékeiről, hogy egy gramm cukrot sem tartalmaznak (maximálisan alkalmasak verseny-testépítők, női fitness tornászok, vagy bikini fitness-tornásznők számára, akik a legkeményebb diétát végzik), a termékben alkalmazott nyersanyagok alkalmasak vegánok és vegetariánusok számára is, nem tartalmaznak glutént, és laktózt sem, mentesek a mesterséges színezékektől és az emulgátoroktól (E-ktől). A mi BCAA-ink 100%-osan oldhatók, finom ízzel és aromával.

Ilyenek a mi termékeink!

Senkit nem kényszerítünk, senkit nem akarunk meggyőzni, csak azt akarjuk, hogy Ön tudatosítsa, hogy a termékeink receptúrái hosszú évek tapasztalatainak eredményei, és főleg a sportolók szükségleteiből indulnak ki. Nem feledkezünk meg azonban arról, hogy nem léteznek egyszerű utak. Léteznek azonban olyan termékek, amelyek megkönnyíthetik, kellemessé tehetik Önnek ezt az utat és bevezetik Önt a győzelmes célba. Ilyen termék a BCAA AMINO POWDER 2:1:1.

 

 • adsf
  Sweet cherry is the best tasting flavor! Excellent recovery time.
 • adsf
  Happy enough, delivered on time...almost no soreness and more energy while drinking this
 • Mazvydas
  Great stuff really works, delivered fast!

Hasonló termékek

BCAA + EAA Transport system
BCAA + EAA Transport system Warrior Labs

Amikor fontos a gyorsaság 

19,99 € (6 468 Ft)

BCAA Amino
BCAA Amino Warrior Labs

fokozzák az izomerőt és az általános testi teljesítményt

18,99 € (6 145 Ft) 17,09 € (5 530 Ft)

BCAA Amino 3+1
BCAA Amino 3+1 Warrior Labs

regenerálás

56,99 € (18 440 Ft)

AminoX
AminoX BSN

Az aminosavak az izomtömeg regenerálására

12,99 € (4 203 Ft)