• 5% kedvezmény a regisztrált vásárlóknak !!!
  •  

BCAA Amino 3+1

  • Márka: Warrior Labs
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak: 400 g

regenerálás

Eredeti ár 24 668 Ft
Ár 18 501 Ft
Meg fogsz spórólni:: 6 167 Ft
A csomag tartalmazza

BCAA AMINO POWDER 2:1:1 a legigényesebbek számára készült!

A 6 alapvető összetevőn kívül a BCAA AMINO POWDER 2:1:1 vitamin- és ásványkeveréket (B6-vitamin, B3-vitamin, kálium, magnézium) is tartalmaz, amelyek kölcsönösen szinergikusan hatnak és erősítik az egyes anyagok hatásait a termékben.

És most még egy bónusz! Ki mondhatja el a termékeiről, hogy egy gramm cukrot sem tartalmaznak (maximálisan alkalmasak verseny-testépítők, női fitness tornászok, vagy bikini fitness-tornásznők számára, akik a legkeményebb diétát végzik), a termékben alkalmazott nyersanyagok alkalmasak vegánok és vegetariánusok számára is, nem tartalmaznak glutént, és laktózt sem, mentesek a mesterséges színezékektől és az emulgátoroktól (E-ktől). A mi BCAA-ink 100%-osan oldhatók, finom ízzel és aromával.

Ilyenek a mi termékeink!

Senkit nem kényszerítünk, senkit nem akarunk meggyőzni, csak azt akarjuk, hogy Ön tudatosítsa, hogy a termékeink receptúrái hosszú évek tapasztalatainak eredményei, és főleg a sportolók szükségleteiből indulnak ki. Nem feledkezünk meg azonban arról, hogy nem léteznek egyszerű utak. Léteznek azonban olyan termékek, amelyek megkönnyíthetik, kellemessé tehetik Önnek ezt az utat és bevezetik Önt a győzelmes célba. Ilyen termék a BCAA AMINO POWDER 2:1:1.

A gyártó elhatárolódik attól, hogy felelősséget vállaljon a helytelen adagolás, a romlott egészségi állapot során történő használat, valamint az alkohollal, orvosságokkal, vagy kábítószerekkel való kombináció által okozott következményekért.

Név Értékelés

Hasonló termékek

BCAA Amino
BCAA Amino Warrior Labs

fokozzák az izomerőt és az általános testi teljesítményt

6 167 Ft

Amino Essence 3+1
Amino Essence 3+1 Warrior Labs

Erő és izomtömeg növelése

25 967 Ft 19 476 Ft

BCAA Amino 3+1
BCAA Amino 3+1 Warrior Labs

regenerálás

24 668 Ft 18 501 Ft

L-Glutamine 4000
L-Glutamine 4000 FitMax

Glutamin B6-vitaminnal!

4 219 Ft 2 954 Ft