BCAA + EAA Transport system

  • Márka: Warrior Labs
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak:

Amikor fontos a gyorsaság
 

Ár 19,99 € (6 468 Ft)

Az étrend-kiegészítőknél létezik egy bizonyos sorrend, amely demonstrálja annak fontosságát, ill. az emberi test azon szükségletét, hogy felvegye ezeket az anyagokat. Ezeknek az anyagoknak a szűk listáján találhatók a BCAA-k. Aminosavak szétágazó lánccal (valin, leucin és izoleucin) extrém hasznos tulajdonságokkal azok számára, akik izomzatot szeretnének felszedni, vagy zsírt redukálni. Ez a csodálatos anyag a BCAA + EAA Transport System teljesen új termék fő összetevője, amelyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy eleget tegyünk a legigényesebbek követelményeinek is. 
 

BCAA, a legjobb az Ön izmai számára

Ha bár a múltban a BCAA háttérbe szorultak és nem örvendtek akkora népszerűségnek, mára már teljesen megváltozott a helyzet. Ezeknek az anyagoknak a reneszánsza mögött néhány jelentős kutatási megállapítás áll. Bizonyosan tudja, hogy a BCAA-t akkor fogja értékelni, ha az Ön célja az izomtömeg felszedése, de a felbecsülhetetlen tulajdonságai segíteni fognak Önnek főleg a bőr alatti zsír redukciójának, valamint a verseny előtti felkészülések időszakában is, vagyis a kalóriadeficit időszakaiban.

A BCAA használatának előnyei:

A fehérjeszintézis növelése: a BCAA (valin, leucin és izoleucin) stimulálják az izomprotein szintézisét. Egy metabolikus folyamatról van szó, amelyben a test új izomfehérjéket hoz létre. 
A fehérjék szétbomlásának csökkentése: a BCAA megemelkedett szintjei az Ön hasznára vannak azáltal, hogy csökkentik a fehérjék szétbomlásának gyorsaságát. Ezt azáltal érik el, hogy csökkentik a protein destruktív pálya aktivitását, továbbá csökkentik néhány komplex expresszióját, amelyek közreműködnek a fehérjék meghibásodásában. 

2:1:1 arány...
10:1:1, 5:1:1 ezek az étrend-kiegészítők különféle gyártói által kiadott BCAA termékekben képviselt egyes aminosavak (leucin, valin, izoleucin) arányai, ezek a gyártók a marketingüket az igazolatlan számokra és tényekre építették, csak hogy ez az egész jól hangozzék. Az utóbbi tudományos tanulmányok azonban igazolták, hogy a leghatékonyabb leucin – valin – izoleucin arány 2:1:1. A leghatékonyabb az Ön izmai növekedésének, védelmének és regenerációjának szempontjából.
 

BCAA + EAA Transport system
Nem egy közönséges termék, amely csak BCAA-t tartalmaz. Úgy, ahogy már azt megszokta, igyekszünk mindig többet adni Önnek. Ugyanilyen hozzáállást választottunk a BCAA + EAA Transport system fejlesztésénél is. A BCAA adagján kívül Ön minden adagban akár 8 féle esszenciális aminosavhoz is jut. Ezeket az emberi test nem tudja egyedül előállítani és táplálék útján kell őket felvenni. A modern idő problémája abban rejlik, hogy manapság az élelmiszerek minősége olyan silány, hogy nem éri el a kiegyensúlyozott táplálékértékek paramétereit. A gyümölcsben és zöldségben kevesebb a vitamin és az ásvány. Az egyedüli módszer, hogy lehet ezt a csodát felérni ésszel, az az, hogy a testünknek külső forrásokból biztosítjuk ezeket.

Az esszenciális aminosavak (EAA) – és azok szükségessége az emberi test számára nagyon nyilvánvaló. Ha ezt teljesen egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy a test képes legyen fehérjéket termelni, szükség van az összes aminosav (esszenciális és nem esszenciális) fogyasztására. Ez a szükséglet különösen fontos, ha Ön izmokat szeretne építeni. Mindegyik aminosav fontos szerepet játszik a testben és az esszenciális aminosavak többsége segít a növekedésben, a táplálkozásban, valamint az izmok és a szövetek regenerációjában a torna után és a sérülések esetén.


Amikor fontos a gyorsaság
Ezidáig senki sem gondolkodott el a BCAA vércsatornába történő szállításának gyorsításán. A felszívódás gyorsasága túlnyomórészt a proteinkoncentrátumokkal vagy az „edzés előtti szerekkel“ kapcsolatban kerül megoldásra. Minthogy a BCAA a legfontosabb anyagokat felsoroló listánk élén található, kifejlesztettünk egy speciális, természetes keveréket (összetétele: B, C, D, E-vitaminok, GLA, vas, kálium, kalcium, réz, króm), amely jelentősen meggyorsítja a BCAA és az aminosavak szállítását a termékben. Ez a tulajdonság különösen szükséges azokban az esetekben, amikor a test a katabolizmus élén egyensúlyozik, és ez az edzés alatt vagy után következik be. Ennek az összetevőnek köszönhetően, amely minden egyes tabletta részét képezi, az összes építőanyag pár perc alatt a helyére kerül. Már nem kell attól tartania, hogy az izmait veszélyezteti, vagy elveszíti. 

Minden tabletta két összetevőből áll, amelyek különböző színűek. A zöld, amelyben a szállító összetevő rejlik és a fehér, az aminosavréteg. Összekapcsolásukkal Ön egy extrém erős BCAA-t nyer, az izmokba kerülésük felgyorsul. Mit kívánhat még? Garantáljuk, hogy még csak hasonlót sem talál sehol. Adja meg izmainak a legjobbat, növekedéssel hálálják majd meg. 

A BCAA + EAA Transport system terméket problémamentesen nők is használhatják. Vegánok és vegetáriánusok számára is ajánlott. 

 Összetétel:

Nutríciós információk
Egy adag nagysága: 5 tabletta
A csomagolásban található adagok száma: megközelítőleg 60
Egy adag értékei %DV
BCAA Instant 2:1:12500 mg**
L-Leucine 1250 mg
L-Valine 750 mg
L-Isoleucine 750 mg
EAA – Amino Matrix Blend 2525 mg**
L-Histidine HCL 250 mg
N-Acetyl L-Cysteine 150 mg
L-Threonine375 mg
L-Tryptophan 125 mg
L-Tyrosine 375 mg
L-Lysine 750 mg
L-Methionine 250 mg
L-Phenialanine 250 mg
Transport system:
Warrior Labs nature blend: 500 mg**
(vitaminok: B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, Gamma – linolénsav (GLA),
vas, kálium, kalcium, réz, króm, magnézium, komplett fehérjeforrás)
** a napi érték nincs meghatározva
Hatástalan anyagok: mikrokristalikus cellulóz, tabletóz, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid

Adagolás:
Egy mérőedényt (5 tablettát) vegyen be az edzés előtt, alatt vagy után. Megfelelő mennyiségű vízzel öblítse le. A maximális napi adag 15 tabletta.

Figyelmeztetés:
Ne lépje túl a napi adagolást. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem alkalmas 18 évnél fiatalabb személyek, terhes és szoptató nők számára. Száraz és hűvös helyen tárolandó. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó.

A gyártó elhatárolódik attól, hogy felelősséget vállaljon a helytelen adagolás, a romlott egészségi állapot során történő használat, valamint az alkohollal, orvosságokkal, vagy kábítószerekkel való kombináció által okozott következményekért.

Hasonló termékek

Minta BCAA Amino
Minta BCAA Amino Warrior Labs

A mi BCAA-ink 100%-osan oldhatók, finom ízzel és aromával

0,99 € (320 Ft)

BCAA 2:1:1 - Vitamin Complex
BCAA 2:1:1 - Vitamin Complex Warrior Labs

BCAA és vitaminok egyben

18,99 € (6 145 Ft)

BCAA Amino
BCAA Amino Warrior Labs

fokozzák az izomerőt és az általános testi teljesítményt

18,99 € (6 145 Ft) 17,09 € (5 530 Ft)

A Warrior minta csomagja
A Warrior minta csomagja Warrior Labs

Próbálja ki a Warrior laboratóriumok csomagjait

4,99 € (1 615 Ft)