Crea Pump

7 612 Ft
Elerhetoseg
Raktaron
Csomag
400 g (30 adagok szŠma)
Marka
Warrior Labs
Kategoria
Edzés előtti serkentők
Cel
Jobb teljesítményt akarok

Az izmok felpumpáltsága

Az izompumpálás a testmozgás mellékhatása, és azt jelzi, hogy minden a terv szerint megy! Az izmok fokozott vérkeringése mellett pozitív hatással van az ember pszichéjére is, amelyet el kell érnie, ha célja az izomtömeg növekedésének maximalizálása. Miért? Több vér = több tápanyag és több építőanyag.

Az izmok hiperémiájának kell lennie az elsődleges célnak az edzőteremben végzett minden gyakorlat során. Ha ez nem működik, akkor van valahol probléma.

Ez a két tényező a fő ok:

1 étrend nem elég gazdag a szénhidrátoknál (egyszerű és összetett)

A 2 edzőrendszer helytelenül van beállítva.

A fokozott vérkeringés nagyon pozitív állapot. Amellett, hogy az izmok nagyobbak, nagy mennyiségű tápanyagot és izomépítő anyagot szállítanak az izmokba, amelyek kimerülnek egy fárasztó edzésből. Ha úgy gondolja, hogy mindent helyesen tesz, és nem képes vért pumpálni az izmokba, akkor csak egy speciális termék, amelynek célja az izmok fokozott véráramának elérése, segíthet abban, hogy visszaszerezze ezt a helyzetet. Nem tudod, melyik a legjobb? Próbáljon meg olvassa el valamit az új WARRIOR CREA PUMP-ról.

Az izmaid úgy pumpálódnak fel, mint a léggömbök a WARRIOR CREA PUMP-tal

Az edzés előtti szivattyú kategóriájú termékek vásárlásakor sok dolgot kell szem előtt tartania. A piac túlságosan telített mindenféle „varázslatos” termékkel. Javasoljuk, hogy nevelje magát, tanulmányozza és keressen minél több információt arról, hogy mi a legjobb. Nem adunk el dolgokat; ezt a megközelítést kontraproduktívnak tekintjük. Ennek oka az, hogy tudjuk, hogy az első használat után újra meg fogja választani őket, mert az egyszerűen működik.

A WARRIOR CREA PUMP létrehozásakor a bizonyosságra, az évekre, a kísérletekre, a sportolók tapasztalataira és olyan bizonyított anyagokra támaszkodtunk, mint a Citrullin Malate, az Arginine Alpha Ketoglutarát (mostantól AAKG) és az Agmatine Szulfát.

Citrullin-malát - egy aminosav, amelyet a sportteljesítmény javítására használnak, felhasználva a hiperaemia pozitív hatásait. A citrullin kiegészítés csökkenti a fáradtságot és növeli a szervezet tartósságát kemény, hosszú aerob és anaerob edzés során. A citrullin újratöltése növeli az ornitin és arginin szintjét a plazmában.

Ez hozzájárul a salétrom-oxid metabolizmusához, ami megnövekedett termeléshez vezet.

Egy 2010-es tanulmány megerősítette, hogy a sportolók egy csoportja, amely a citrulint edzés előtt használja, 50% -kal több ismétlést és kisebb izomkárosodást tapasztalt, mint a placebo-csoport. Ezenkívül a citrullin kiegészítése jelentősen csökkenti az izom fájdalmat a fizikailag nehéz edzés során és erősíti az immunrendszert.

AAKG (alfa-arginin-ketoglutarát) - Az AAKG, mint a citrullin, erős vazodilatátor, amely serkenti a szervezetet a salétrom-oxid nagyobb termelésére. Növeli az izmok méretét az izmokba pumpált nagy mennyiségű vérnek köszönhetően. Az AAKG szinte az összes edzés előtti termék része, mert egyszerűen verhetetlen anyag! Az AAKG által nagyobb mennyiségben előállított salétrom-oxid kiterjeszti az erek és növeli azok átmérőjét, ami magasabb véráramláshoz vezet. Így növeli az oxigén, a tápanyagok szállítását, a jobb glükózfelhasználást és a hulladék anyagok gyorsabb eltávolítását. Említésre méltó az a képesség, hogy pozitívan befolyásolja a libidó növekedését.

A kreatin ...

A kreatin szempontjából szempontjából a múlt század legfontosabb kiegészítője, és ezen az új évezredig ezen a helyen marad. Csak véletlenül nem található meg a WARRIOR CREA PUMP termékben. Két típust kombináltunk.

Magnézium-kreatin kelát - ha a kreatint és a magnéziumot e vegyülettel kombinálják, akkor a kreatin jobban felszívódik, mint monohidrát formájában. A lényeg az, hogy a magnézium egy lúgos vegyület, amely a gyomor savas környezetével szemben működik, ami kreatin lebontásához vezethet. A második dolog az, hogy a magnéziumnak számos fontos szerepe van mindenféle fiziológiai funkcióban, beleértve az anaerob gyakorlatokban részt vevőket is. Fontos szerepet játszik az ATP újraszintézisében. Az ATP erősíti az izmok összehúzódásait, és megnövekedett szintje jobb teljesítményt jelent, így több impulzust teremt az izomtömeg növekedéséhez.

Tri-kreatin-malát - egy monohidrát-kreatinból és almasavból készített vegyület. Ahogy a neve is sugallja, ez egy kreatin molekula vegyülete, amely almasav molekulához kötődik. Fő hatása az ATP szintjének (adenozin-tri-foszfát) fokozott keringésében rejlik, amely közvetlenül felelős az izmok összehúzódásáért. A tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy elősegíti az általános testtömeg, izomméret, tartósság, az agy működését és a test fitneszét. És ez még nem minden. A kreatin hatékonyan segíti a robbanásveszély növelését és a tesztoszteron szabad szintjét állapotban tartja. A tri-kreatin-malát nagyobb biológiai hozzáférhetőséget kínál, mint a szokásos monohidrát.

Béta-alanin - a Carnosine alapköve, egy olyan molekula, amely elősegíti a fizikai teljesítmény növelését 60–240 másodperc alatt. A béta-alanin az alanin aminosav módosított változata. A sportolók tapasztalatai ezzel az anyaggal olyanok, hogy a béta-alanin elősegíti az izmok tartósságának növelését (átlagosan két sorozatot képesek megismételni mindegyik sorozatban).

A fokozott szintű karnozin küzd a pH ellen és csökkenti a szervezet védelmét a tejsav előállítása előtt.

N-acetil-L-tirozin - egy aminosav, amely elősegíti a noradrenalin és a dopamin előállítását. Elhalasztja a fáradtságot, növeli a mentális tudatosságot és a koncentrációt; erős antioxidánsként hat.

Taurin, zöld tea, Citrus Aurantium

Mindezen anyagoknak ezek a közös tulajdonságai vannak:

 • Több energia,
 • Hatékony zsírégetés,
 • Az agyi funkciók támogatása,
 • Elhalasztja a fáradtságot,
 • Antioxidatív hatások.

Semmi új, de a hagyományos segítők, amelyek igazolják és továbbra is bizonyítják hatásukat funkcionális tulajdonságaikkal. A legjobbat a tisztán természetes dolgokban rejtik el.

Vitaminok, ásványi anyagok… hatalmas erővel rendelkező kis segítők!

A WARRIOR CREA PUMP részét képező vitaminok és ásványi anyagok csoportját gondosan és pontosan összekeverik, hogy fokozza a termék fő összetevőinek hatását, és megelőzzék a görcsök megelőzését.

A vitaminok és ásványi anyagok olyan anyagok, amelyek fontosak az emberi test működéséhez. Segítik a kiegyensúlyozott anyagcsere fenntartását a szervezetben, pótolhatatlanok a szervek, szövetek, a szaporodás és a növekedés megfelelő működéséhez. Mivel az emberi test nem képes minden vitamint létrehozni, ezért ezeket be kell tartani étrendünkben. Ezeknek az anyagoknak a bevitele az átlagos étrendben nem elegendő a sportolók körében, vagy az életmódjuk túlzottan stresszes. Kiegészítőkkel kell fenntartani a szintet. Ne tévesszen meg másokkal, és bízz bennünk. Tudjuk, hogy mi a legmegfelelőbb számodra, és ezt használtuk a WARRIOR CREA PUMP-ban.

Bónusz a következtetés helyett

Az ízléses és lényeges marketing játék során a legjobbakat lédús módon kell leírni. Ezt nem fogja megtapasztalni. Van még egy bónuszunk, tehát tudod, hogy számunkra valóban nagyon fontos az, amit elfogadni akar.

A WARRIOR CREA PUMP természetes anyagokból készül, egészségkárosító adalékanyagok (E-anyagok néven ismert) és mesterséges színezékek nélkül. Vegánok, vegetáriánusok és laktóz-intoleranciában vagy celiakiaban szenvedő emberek.

A nulla kalóriatartalmának köszönhetően a legnehezebb étrendre is alkalmas, amikor még alacsonyabb kalóriabevitel mellett is nehéz edzhet. Ha több energiája lesz, sokkal hatékonyabban és gyorsabban lesz képes fogyni. Minden mindenre vonatkozik.

Azt sem felejtettük el, mint az íz és illat. Minden kellemes, kellemetlen szag nélkül. Próbáljon meg keményebben és hatékonyabban edzeni az izmokkal, legjobb reggel. A maximális napi adag egy kanál.

VIGYÁZAT: Ne lépje túl az ajánlott napi bevitelt. Csak kiegészítésként. 18 évesnél idősebb egészséges felnőttek számára alkalmas. Terhes és szoptató nők számára nem megfelelő. Ha bármilyen problémája van szívvel vagy magas vérnyomással, konzultáljon orvosával a termék szedéséről. Tárolja száraz és sötét helyen. Gyermekektől és háziállatoktól tartandó.

Nutritional information

 • Serving size: 1/2 scoop (13g)
 • Servings per container: 30

Citruline Malate 1800mg
AAKG 1000mg
Creatine Magnesium Chelate 1000mg
Three Creatine Malate 1000mg
Beta Alanine 2500mg
N-Acetyl L-Tyrosine 500mg
Taurine 1000mg
Grean Tea 95% 400mg
Citrus Aurantium 95% 15mg
Vit. B6 2mg
Vit. B12 0,002mg
niacin 20mg
Magnesium Citrate 150mg
Potassium Citrate 100mg
Sodium Citrate 50mg
Chromium Picolinate 0.2mg

Ingredients / Other ingredients:patented natural flavors, sweeteners, aromas, fruit concentrate, acacia, sucralose, acesulfam-K

Adagolás:
Keverje össze az 1/2 mérőpoharat (13 g) 350 ml vízzel. Ezt az adagot 30–40 perccel beveheti az edzés előtt. A szélsőséges szilárdság miatt javasoljuk a ½ mérőpohár adagolását. Edzőnapokon vegyen be egy adagot a nap folyamán, lehetőleg reggel. A maximális napi adag egy mérőpohár.

Az izompumpálás a testmozgás mellékhatása, és azt jelzi, hogy minden a terv szerint megy! Az izmok fokozott vérkeringése mellett pozitív hatással van az ember pszichéjére is, amelyet el kell érnie, ha célja az izomtömeg növekedésének maximalizálása. Miért? Több vér = több tápanyag és több építőanyag.

Az izmok hiperémiájának kell lennie az elsődleges célnak az edzőteremben végzett minden gyakorlat során. Ha ez nem működik, akkor van valahol probléma.

Ez a két tényező a fő ok:

1 étrend nem elég gazdag a szénhidrátoknál (egyszerű és összetett)

A 2 edzőrendszer helytelenül van beállítva.

A fokozott vérkeringés nagyon pozitív állapot. Amellett, hogy az izmok nagyobbak, nagy mennyiségű tápanyagot és izomépítő anyagot szállítanak az izmokba, amelyek kimerülnek egy fárasztó edzésből. Ha úgy gondolja, hogy mindent helyesen tesz, és nem képes vért pumpálni az izmokba, akkor csak egy speciális termék, amelynek célja az izmok fokozott véráramának elérése, segíthet abban, hogy visszaszerezze ezt a helyzetet. Nem tudod, melyik a legjobb? Próbáljon meg olvassa el valamit az új WARRIOR CREA PUMP-ról.

Az izmaid úgy pumpálódnak fel, mint a léggömbök a WARRIOR CREA PUMP-tal

Az edzés előtti szivattyú kategóriájú termékek vásárlásakor sok dolgot kell szem előtt tartania. A piac túlságosan telített mindenféle „varázslatos” termékkel. Javasoljuk, hogy nevelje magát, tanulmányozza és keressen minél több információt arról, hogy mi a legjobb. Nem adunk el dolgokat; ezt a megközelítést kontraproduktívnak tekintjük. Ennek oka az, hogy tudjuk, hogy az első használat után újra meg fogja választani őket, mert az egyszerűen működik.

A WARRIOR CREA PUMP létrehozásakor a bizonyosságra, az évekre, a kísérletekre, a sportolók tapasztalataira és olyan bizonyított anyagokra támaszkodtunk, mint a Citrullin Malate, az Arginine Alpha Ketoglutarát (mostantól AAKG) és az Agmatine Szulfát.

Citrullin-malát - egy aminosav, amelyet a sportteljesítmény javítására használnak, felhasználva a hiperaemia pozitív hatásait. A citrullin kiegészítés csökkenti a fáradtságot és növeli a szervezet tartósságát kemény, hosszú aerob és anaerob edzés során. A citrullin újratöltése növeli az ornitin és arginin szintjét a plazmában.

Ez hozzájárul a salétrom-oxid metabolizmusához, ami megnövekedett termeléshez vezet.

Egy 2010-es tanulmány megerősítette, hogy a sportolók egy csoportja, amely a citrulint edzés előtt használja, 50% -kal több ismétlést és kisebb izomkárosodást tapasztalt, mint a placebo-csoport. Ezenkívül a citrullin kiegészítése jelentősen csökkenti az izom fájdalmat a fizikailag nehéz edzés során és erősíti az immunrendszert.

AAKG (alfa-arginin-ketoglutarát) - Az AAKG, mint a citrullin, erős vazodilatátor, amely serkenti a szervezetet a salétrom-oxid nagyobb termelésére. Növeli az izmok méretét az izmokba pumpált nagy mennyiségű vérnek köszönhetően. Az AAKG szinte az összes edzés előtti termék része, mert egyszerűen verhetetlen anyag! Az AAKG által nagyobb mennyiségben előállított salétrom-oxid kiterjeszti az erek és növeli azok átmérőjét, ami magasabb véráramláshoz vezet. Így növeli az oxigén, a tápanyagok szállítását, a jobb glükózfelhasználást és a hulladék anyagok gyorsabb eltávolítását. Említésre méltó az a képesség, hogy pozitívan befolyásolja a libidó növekedését.

A kreatin ...

A kreatin szempontjából szempontjából a múlt század legfontosabb kiegészítője, és ezen az új évezredig ezen a helyen marad. Csak véletlenül nem található meg a WARRIOR CREA PUMP termékben. Két típust kombináltunk.

Magnézium-kreatin kelát - ha a kreatint és a magnéziumot e vegyülettel kombinálják, akkor a kreatin jobban felszívódik, mint monohidrát formájában. A lényeg az, hogy a magnézium egy lúgos vegyület, amely a gyomor savas környezetével szemben működik, ami kreatin lebontásához vezethet. A második dolog az, hogy a magnéziumnak számos fontos szerepe van mindenféle fiziológiai funkcióban, beleértve az anaerob gyakorlatokban részt vevőket is. Fontos szerepet játszik az ATP újraszintézisében. Az ATP erősíti az izmok összehúzódásait, és megnövekedett szintje jobb teljesítményt jelent, így több impulzust teremt az izomtömeg növekedéséhez.

Tri-kreatin-malát - egy monohidrát-kreatinból és almasavból készített vegyület. Ahogy a neve is sugallja, ez egy kreatin molekula vegyülete, amely almasav molekulához kötődik. Fő hatása az ATP szintjének (adenozin-tri-foszfát) fokozott keringésében rejlik, amely közvetlenül felelős az izmok összehúzódásáért. A tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy elősegíti az általános testtömeg, izomméret, tartósság, az agy működését és a test fitneszét. És ez még nem minden. A kreatin hatékonyan segíti a robbanásveszély növelését és a tesztoszteron szabad szintjét állapotban tartja. A tri-kreatin-malát nagyobb biológiai hozzáférhetőséget kínál, mint a szokásos monohidrát.

Béta-alanin - a Carnosine alapköve, egy olyan molekula, amely elősegíti a fizikai teljesítmény növelését 60–240 másodperc alatt. A béta-alanin az alanin aminosav módosított változata. A sportolók tapasztalatai ezzel az anyaggal olyanok, hogy a béta-alanin elősegíti az izmok tartósságának növelését (átlagosan két sorozatot képesek megismételni mindegyik sorozatban).

A fokozott szintű karnozin küzd a pH ellen és csökkenti a szervezet védelmét a tejsav előállítása előtt.

N-acetil-L-tirozin - egy aminosav, amely elősegíti a noradrenalin és a dopamin előállítását. Elhalasztja a fáradtságot, növeli a mentális tudatosságot és a koncentrációt; erős antioxidánsként hat.

Taurin, zöld tea, Citrus Aurantium

Mindezen anyagoknak ezek a közös tulajdonságai vannak:

 • Több energia,
 • Hatékony zsírégetés,
 • Az agyi funkciók támogatása,
 • Elhalasztja a fáradtságot,
 • Antioxidatív hatások.

Semmi új, de a hagyományos segítők, amelyek igazolják és továbbra is bizonyítják hatásukat funkcionális tulajdonságaikkal. A legjobbat a tisztán természetes dolgokban rejtik el.

Vitaminok, ásványi anyagok… hatalmas erővel rendelkező kis segítők!

A WARRIOR CREA PUMP részét képező vitaminok és ásványi anyagok csoportját gondosan és pontosan összekeverik, hogy fokozza a termék fő összetevőinek hatását, és megelőzzék a görcsök megelőzését.

A vitaminok és ásványi anyagok olyan anyagok, amelyek fontosak az emberi test működéséhez. Segítik a kiegyensúlyozott anyagcsere fenntartását a szervezetben, pótolhatatlanok a szervek, szövetek, a szaporodás és a növekedés megfelelő működéséhez. Mivel az emberi test nem képes minden vitamint létrehozni, ezért ezeket be kell tartani étrendünkben. Ezeknek az anyagoknak a bevitele az átlagos étrendben nem elegendő a sportolók körében, vagy az életmódjuk túlzottan stresszes. Kiegészítőkkel kell fenntartani a szintet. Ne tévesszen meg másokkal, és bízz bennünk. Tudjuk, hogy mi a legmegfelelőbb számodra, és ezt használtuk a WARRIOR CREA PUMP-ban.

Bónusz a következtetés helyett

Az ízléses és lényeges marketing játék során a legjobbakat lédús módon kell leírni. Ezt nem fogja megtapasztalni. Van még egy bónuszunk, tehát tudod, hogy számunkra valóban nagyon fontos az, amit elfogadni akar.

A WARRIOR CREA PUMP természetes anyagokból készül, egészségkárosító adalékanyagok (E-anyagok néven ismert) és mesterséges színezékek nélkül. Vegánok, vegetáriánusok és laktóz-intoleranciában vagy celiakiaban szenvedő emberek.

A nulla kalóriatartalmának köszönhetően a legnehezebb étrendre is alkalmas, amikor még alacsonyabb kalóriabevitel mellett is nehéz edzhet. Ha több energiája lesz, sokkal hatékonyabban és gyorsabban lesz képes fogyni. Minden mindenre vonatkozik.

Azt sem felejtettük el, mint az íz és illat. Minden kellemes, kellemetlen szag nélkül. Próbáljon meg keményebben és hatékonyabban edzeni az izmokkal, legjobb reggel. A maximális napi adag egy kanál.

VIGYÁZAT: Ne lépje túl az ajánlott napi bevitelt. Csak kiegészítésként. 18 évesnél idősebb egészséges felnőttek számára alkalmas. Terhes és szoptató nők számára nem megfelelő. Ha bármilyen problémája van szívvel vagy magas vérnyomással, konzultáljon orvosával a termék szedéséről. Tárolja száraz és sötét helyen. Gyermekektől és háziállatoktól tartandó.

Nutritional information

 • Serving size: 1/2 scoop (13g)
 • Servings per container: 30

Citruline Malate 1800mg
AAKG 1000mg
Creatine Magnesium Chelate 1000mg
Three Creatine Malate 1000mg
Beta Alanine 2500mg
N-Acetyl L-Tyrosine 500mg
Taurine 1000mg
Grean Tea 95% 400mg
Citrus Aurantium 95% 15mg
Vit. B6 2mg
Vit. B12 0,002mg
niacin 20mg
Magnesium Citrate 150mg
Potassium Citrate 100mg
Sodium Citrate 50mg
Chromium Picolinate 0.2mg

Ingredients / Other ingredients:patented natural flavors, sweeteners, aromas, fruit concentrate, acacia, sucralose, acesulfam-K

Adagolás:
Keverje össze az 1/2 mérőpoharat (13 g) 350 ml vízzel. Ezt az adagot 30–40 perccel beveheti az edzés előtt. A szélsőséges szilárdság miatt javasoljuk a ½ mérőpohár adagolását. Edzőnapokon vegyen be egy adagot a nap folyamán, lehetőleg reggel. A maximális napi adag egy mérőpohár.

Hasonlo termekek

BZRK

Edzés előtti serkentők

Az edzés előtti király!

Big Noise

Edzés előtti serkentők

Szivattyú stimulánsok nélkül!

Crea Pump

Edzés előtti serkentők

Az izmok felpumpáltsága

BZRK

Edzés előtti serkentők

Az edzés előtti király!

Big Noise

Edzés előtti serkentők

Szivattyú stimulánsok nélkül!

Crea Pump

Edzés előtti serkentők

Az izmok felpumpáltsága