Crea Pump

 • Márka: Warrior Labs
 • Értékelés:
 • Vélemények: 2
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Tartalmak:

Az izmok felpumpáltsága

Ár 7 299 Ft

Az izmok felpumpáltsága a torna mellékhatása és ennek elérése az edzés alatt annak a jele, hogy minden rendben megy! Azon kívül, hogy a fokozott vérkeringés az izmokban pozitívan hat az emberi pszichikára, ennek elérése szükségszerű, ha az Ön célja az izomtömeg növekedésének maximalizálása. Hogy miért? Több vér = több tápanyag és több építőanyag.

 

Az izmok vérbőségének minden edzőteremben tornázó elsődleges céljának kellene lennie. Ha ez nem így van és Önnek nem sikerül a maximális vérbőség érzését elérni, akkor valahol probléma van. Leggyakrabban két tényező áll e mögött:

 1. a táplálék nem bővelkedik eléggé szacharidokban (egyszerűekben és komplexekben egyaránt),
 2. rosszul van összeállítva az edzésrendszer. 

A fokozott vérkeringés nagyon jótékony állapot az izmokban. Azon kívül, hogy az izmok nagyobbak, az igényes edzés miatt kimerült izmokba a vérrel nagy mennyiségű tápanyag és építőanyag kerül. Ha úgy észleljük, hogy mindent helyesen csinálunk, de mégsem sikerül az izomzat vérbőségét megnövelni, ebből a kedvezőtlen helyzetből való kijutásban segíthet Önnek egy speciális termék, amely a fokozott véráramlás elérését szolgálja az izmokban. Hogy nem tudja, melyik a legjobb? Olvassa el a következő információkat a WARRIOR CREA PUMP elnevezésű forró újdonságról.

A WARRIOR CREA PUMP-val az izmok léggömbhöz hasonló felpumpáltságra tesznek szert

A előtréning-pumpák kategóriájába tartozó termékek vásárlásánál figyelembe kellene vennie néhány tényt. Ma a piac telítve van különféle „csodálatos“ termékekkel. Mi azonban az ügyfeleinknek azt javasoljuk, hogy művelődjenek, tanuljanak és minél több információt keressenek arról, hogy mi a legjobb. Nem árulunk olyan dolgokat, amelyekről nem gondolnánk, hogy a legjobbak és sejti, miért? Mivel tudjuk, hogy Ön ismételten ki fogja azokat választani a többiek közül, mégpedig annál az egyszerű oknál fogva, hogy működnek.

A WARRIOR CREA PUMP összeállításánál a biztonságra fogadtunk, az évek, kutatások és sportolók tapasztalatai által igazolt összetevőkkel, mint amilyen a Citrullin Malát, Arginin Alfa-Ketogutarát (a továbbiakban AAKG) és az Agmatin-Szulfát.

Citrullin Malát – egy aminosav, amelyet leginkább a sportteljesítmény javítására használnak fel, a vérbőségre gyakorolt pozitív hatása miatt. A citrullinnal történő szupplementáció csökkenti a fáradtságot és javítja a szervezet ellenállóképességét az igényes, hosszútávú aerob és anaerob tréning alatt. A citrullin újratöltése megnöveli az ornitin- és az arginintartalmat a plazmában. Ez azt jelenti, hogy javul a nitrogén-monoxid metabolizmusa, amely annak fokozott termeléséhez vezet.

Egy 2010-es tanulmány bizonyította, hogy a sportolóknak az a csoportja, amelyik az edzés előtt citrullint használt, 50%-kal több ismétlést teljesített és kisebb izomkárosodást jegyeztek fel, mint a placebót használó csoport. Ezen felül a citrullinos szupplementáció jelentősen csökkenti az izomfájdalmat a fizikailag megerőltető tréningek alatt és erősíti az immunrendszer működését.

 

AAKG (Arginin Alfa-Ketoglutarát) –az AAKG a citrullinhoz hasonlóan erős vazodilátor, amely stimulálja a szervezetet a nitrogén-monoxid fokozott termelésére. Növeli az izmok nagyságát, a vér nagy mennyisége által, amit beléjük pumpál. Az AAKG csaknem mindegyik előtréning-termék részét képezi, mivel ez egy olyan anyag, amely egyszerűen legyőzhetetlen! A nitrogén-monoxid, amely az AAKG-nek köszönhetően nagyobb mértékben termelődik, felszabadítja a vérereket és kiszélesíti azok belső átmérőjét, ami fokozott véráramláshoz vezet. Ezzel a módszerrel Ön fokozza az oxigénátvitelt, a tápanyagok szállítását, a glükóz jobb felvételét és a hulladékanyagok gyorsabb eltávolítását. Említést érdemel az a tulajdonsága is, hogy pozitívan hat a libidó növelésére.

Agmatin-Szulfát –egy tiszta újdonság és az előtréning-pumpák kategóriájában ma abszolút vezető! Fogyasztása jelentős hatással van a következő területekre:

Növeli a nitrogén-monoxid koncentrációját, növeli a növekedési hormon szintjét és erős antioxidánsként hat.

Az Agmatin-Szulfát, az AAKG és a Citrullin extrém hatékony hármast képviselnek, a legjobbat az izmok felpumpáltságáért. Ne keressen jobbat, mivel ennél nem létezik jobb! Az egyes adagok úgy vannak kikeverve, hogy Ön a használatukból a maximumot hozhassa ki! Izmai teltek lesznek, már pár perc torna után és ez a kellemes érzés nem múlik el még néhány órával a torna után sem.

Kreatinok...

A kreatin a mi szemszögünkből a múlt évszázad TOP étrend-kiegészítője és ezt a helyzetét összegzésképpen megtartja ebben az évezredben is. Nem véletlen, hogy a WARRIOR CREA PUMP termékből nem hiányozhat. Belekomponáltuk egyszerre két fajtáját is.

Magnézium-Kreatin-Kelát - a kreatin és a magnézium kapcsolata ebben az esetben nem véletlen. Ennek a kötésnek köszönhetően a kreatin jobban abszorbeálható, mint az a monohidrát formájánál szokásos. Alapvető dolog, hogy a magnézium alkalikus vegyület, amely hat a savanyú környezet ellen a gyomorban, amely a kreatin degradációjához vezethet. A következő dolog, hogy a magnézium egy sor jelentős feladattal rendelkezik a különféle fiziológiai funkciókban, beleértve azokat is, amelyek részt vesznek az anaerob gyakorlatokban. Jelentős szerepe van az ATP-reszintézisben. Az ATP megerősíti az összes izomkontrakciót és magasabb szintjei jobb teljesítményt jelentenek, s ezáltal több impulzust is az izomtömeg növekedéséhez.

 

Tri-Kreatin Malát – a kreatin monohidrátjából és almasavból készült vegyület. Ahogy már a neve is sugallja, három kreatinmolekula kötődéséről van szó, amelyek az almasav egy molekulájához kapcsolódnak. Fő hatása az ATP (adenozin-trifoszfát) szintjének növelésében és keringésében rejlik, amely közvetlenül felelős az izomkontrakciójért. A tudományos tanulmányokból kitűnik, hogy segíti az egészében vett testtömeg, az izomnagyság, a kitartás, az agyi funkciók és a testi rátermettség növelését. És ez még nem minden. A kreatin hatékonyan segíti a robbanóerő növelését és kondícióban tartja a TST szabad szintjeit. A Tri-Kreatin Malát nagyobb biológiai hozzáférhetőséget kínál az általános monohidráttal szemben.

Béta-Alanin és tirozin, segítőtársak, amelyekkel Ön többet és keményebben fog edzeni!

Béta-Alanin – a karnozin építőköve, azé a molekuláé, amely segít fokozni a fizikai teljesítőképességet 60 – 240 másodperc közti tartományban. A Béta-Alanin az alanin aminosav módosított változata. A sportolók tapasztalatai ezzel az anyaggal kapcsolatban olyanok, hogy a Béta-Alanin segít növelni az izmok kitartását (átlagban 2 ismétléssel többet képesek végrehajtani minden sorozatban). A karnozin megnövekedett szintjei harcolnak a pH csökkenése ellen és védik a szervezetet a tejsav képződésétől.

N-Acetil L-Tirozin – egy aminosav, amely segít a noradrenalin és a dopamin termelésében. Késlelteti a fáradtság megjelenését, fokozza a mentális éberséget és a koncentrációt, erős antioxidánsként hat.

Taurin, zöld tea, Citrus Aurantium

Ezekre az anyagokra jellemző:

 • több energia,
 • effektív zsírégetés,
 • az agyi funkciók támogatása,
 • a fáradtság késleltetése,
 • antioxidációs hatások.

Nincs szó újonnan felfedezett dolgokról, hanem hagyományos segítőtársakról, amelyek már bizonyították és szüntelenül bizonyítják hatásaikat, működőképes tulajdonságaik által. A legjobb a tisztán természetes dolgokban rejlik.

Vitaminok, ásványok ... hatalmas erejű, apró segítőtársak!

A vitaminok és ásványok csoportja, amelyet a WARRIOR CREA PUMP termék tartalmaz, alaposan és pontosan úgy van kikeverve, hogy erősítse a termék fő összetevőinek hatásait és megelőzően hasson a görcsök ellen.

A vitaminok és az ásványok olyan anyagok, amelyek fontosak az emberi szervezet működése szempontjából. Segítenek megőrizni a metabolizmus egyensúlyát a testben, nélkülözhetetlenek a szervek, szövetek helyes működéséhez, megvan a jelentőségük a reprodukciónál és a növekedésnél is. Minthogy az emberi test nem képes az összes vitamint egyedül előállítani, szükséges őket magunkhoz vennünk táplálék formájában is. Az ásványok szervetlen anyagok és a bevitelük egyedül a táplálékból lehetséges. Abban a népcsoportban, amelyik sportol, vagy amelynek az életstílusa felettébb stresszes, ezeknek az anyagoknak a felvétele a mindennapi táplálékban nem elégséges. Szükséges kiegészíteni őket étrend-kiegészítők útján is. Ne lövöldözzön vaktában és bízzon bennünk. Tudjuk, hogy mi a legjobb Önnek, és ezért ezt bele is kevertük a WARRIOR CREA PUMP-ba.

 

Bónusz végszó helyett

Egy ízletes és kiadós marketingjátékban most a legjobb dolog szaftos leírásának kellene következnie. Nálunk hiába vár ilyen lezárást. Egy újabb bónuszunk van az Ön számára, hogy tisztában legyen vele, hogy nekünk valóban számít, hogy Ön a legjobbat kapja.

A WARRIOR CREA PUMP olyan anyagokból lett kialakítva, amelyek természetes eredetűek és nélkülözik az egészségre káros élelmiszer-adalékanyagok használatát (amelyeket Ön szlengül „E-k” néven ismerhet) és mentes a mesterséges színezékektől. Összetevőiknél fogva aggodalom nélkül fogyaszthatják a vegánok, vegetariánusok, a laktózérzékenységben és lisztérzékenységben szenvedők.

A nulla kalóriatartalomnak köszönhetően ez a termék alkalmas a legkeményebb diéták idejére is, amikor a csökkentett kalóriabevitel ellenére lehetővé teszi az Ön számára a valódi kemény edzést. Amennyiben több energiája lesz, hatékonyabban és gyorsabban fog tudni fogyni. Egyszóval minden mindennel összefügg.

Nem feledkeztünk meg olyan részletekről sem, mint az íz és az illat. Mindez kellemesen természetes, nem kívánatos utóíz nélkül. Próbálja ki, hogy milyen keményebben, hatékonyabban, értékes tápanyagokkal és építőanyagokkal teli izmokkal edzeni. Így egyszerű.

Adagolás:

1/2 mérőedénnyit (13 g) keverjen el 350 ml hideg vízben. Az így elkészített adagot 30 – 40 perccel az edzés előtt veheti be. Az extrém ereje miatt azt ajánljuk, hogy ½ mérőedénnyi adaggal kezdjen. Az edzésszünet napjain egy adagot vegyen be a nap folyamán, a legjobb reggel. A maximális napi adag egy mérőedény.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl a napi adagolást. Az étrend-kiegészítő nem pótolhatja a változatos étrendet. Nem alkalmas 18 évnél fiatalabb személyek, terhes és szoptató nők számára. Ha Ön szívproblémákkal, magas vérnyomással küzd, a termék fogyasztásáról konzultáljon orvosával. Száraz és sötét helyen tárolandó. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó.

A gyártó elhatárolódik attól, hogy felelősséget vállaljon a helytelen adagolás, a romlott egészségi állapot során történő használat, valamint az alkohollal, orvosságokkal, vagy kábítószerekkel való kombináció által okozott következményekért.

Nutríciós információk
Egy adag nagysága: 1/2 mérőedény (13g)
A csomagolásban található adagok száma: körülbelül 30
Egy adag értékei
Citruline Malate1800mg
AAKG1000mg
Creatine Magnesium Chelate1000mg
Tri Creatine Malate1000mg
Beta Alanine2500mg
N-Acetyl L-Tyrosine500mg
Taurine1000mg
Grean Tea 95%400mg
Citrus Aurantium 95%15mg
Agmatic Sulfate500mg
Vit. B62mg
Vit. B120,002mg
Niacin20mg
Magnesium Citrate150mg
Potassium Citrate100mg
Sodium Citrate50mg
Chromium Picolinate0,2mg
A napi érték nincs meghatározva
Hatástalan anyagok: szabadalmazott természetes ízesítők, édesítőszerek, aromák, gyümölcskoncentrátum, gumi-arabicum, szukralóz, aceszulfám-K

 • adsf
  actually a good boost for something with no caffeine.
 • adsf
  Blackcurrant – great taste!

Hasonló termékek

Kamikadze Extreme Pump
Kamikadze Extreme Pump Warrior Labs

Kamikadze Extreme Pump – az előtréningek királya

15 249 Ft 11 999 Ft

Crea Pump
Crea Pump Warrior Labs

Az izmok felpumpáltsága

7 299 Ft

Mr. Hyde
Mr. Hyde Pro Supps

Erős edzés előtti stimuláns!

8 599 Ft

The Curse 250g
The Curse 250g Cobra labs

Az egyik legerősebb edzés előtti termék!

8 149 Ft