• 5% kedvezmény a regisztrált vásárlóknak !!!
  •  

DigestEeze Milk Thistle

  • Márka: Natures Aid
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak: 60 kapszulák

Tejbogáncs tablettákban!

Ár 2 307 Ft

Van emésztőrendszeri problémái, iszik itt-ott, gyógyszereket szed, diagnosztizált emelkedett májenzimeket mutat, vagy csak méregteleníti a testét? Natures Aid - A DigestEeze olyan termék, amely energiát veszít és javítja az egészségét.

A tejbogáncs egy tradicionális gyógynövény, amelyet kizárólag a hagyományos felhasználáson alapuló enyhítésre szolgálnak az alkalmi étkezés és ital fogyasztása, például az emésztés és a gyomor problémái miatt. Minden Natures Aid - DigestEeze tabletta 137,5 mg - 165 mg Silybum marianum szabványosított száraz kivonatát tartalmazza, amely 2750-6600 mg gyümölcsének felel meg. A Silybum marianum már több mint 2000 éve ismert, és az ókori görögök és a rómaiak óta használják különféle formákban.

Gyakran alkalmazzák kiegészítő terápiában azoknál az embereknél, akiknek májkárosodása olyan állapotok miatt alakul ki, mint alkoholos májbetegség, alkoholmentes máj szteatózis, hepatitis és még májrák.

Active ingredients
One tablet contains 137,5mg - 165mg of standardised extract (as dry extract) from Mik Thistle fruits (Silybum marianum (L) Geartner), (Equivalent to 2750mg - 6600mg of Milk Thistle fruit.) corresponding to 82,5mg of silymarin, calculated as silibinin.

Ajánlott adagolás:

Vegyen be 1-2 tablettát naponta egyszer vagy kétszer. Igyon le bő vízzel.

A termék nem tartalmaz: Semmilyen mesterséges színezéket vagy ízt. Nem tartalmaz glutént, búzát, élesztőt, tejet, laktózt, diókat, sót, szóját, cukrot és keményítőt. Vegánok és vegetáriánusok számára megfelelő.

Név Értékelés

Hasonló termékek

Schisandra Chinensis
Schisandra Chinensis Fitomax

Támogatja a máj és az emésztőrendszer tevékenységét

4 946 Ft

Zingiber Officinale
Zingiber Officinale Fitomax

Improves digestion

4 946 Ft

C Fit
C Fit FitMax

C-vitamin, csipkebogyó és acerola kivonatok!

1 977 Ft 1 319 Ft

Animal Pak
Animal Pak Universal

Minden lényeges tápanyag egy csomagban

11 215 Ft