• 5% kedvezmény a regisztrált vásárlóknak !!!

Iso 100

  • Márka: Dymatize
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak: 900 g

100% savó izolátum

Eredeti ár 11 033 Ft
Ár 9 820 Ft
Meg fogsz spórólni:: 1 213 Ft

A Dymatize Protein ISO 100 Hydrolyzed egyedülálló, ízletes, ultra-tiszta, gyorsan felszívódó és könnyen emészthető keveréke, 100% tejsavó izolátum és a legmagasabb minőségű hidrolizált tejsavó izolátum!


Az amerikai Dymatize márka az ISO 100-as prémiumproteint hozta létre, amely tökéletes választás minden sportolónak és az embereknek, akik gondoskodnak a megfelelően táplált és regenerált izomtömegről. A hideg mikro- és ultra-szűrési eljárással előállított tejsavó-izolátum és a rövid és könnyen felszívódó fehérjéket tartalmazó peptidkötésekben hatékonyan kombinálva. Mindez a savófehérje legmagasabb minőségű, legtisztább és leghasznosabb formáját jelenti, amely a legnagyobb aminosav-fehérje arányt tartalmazza.


Keresztáramú mikroszűréssel és többlépcsős tisztítási eljárással készült, amely megőrzi a fontos fehérje frakciókat és eltávolítja a felesleges szénhidrátokat, zsírokat, laktózt és koleszterint, az ISO 100 könnyen emészthető és a legjobb minőségű fehérje a piacon.


Minden 30 g-os adag legfeljebb 25 g fehérjét tartalmaz (beleértve az 5,5 g BCAA-t) és minimális szénhidrátokat, zsírokat, laktózt vagy koleszterint, így nemcsak az edzés előtt és után, hanem akkor is, ha úgy dönt, hogy a szükséges aminosavat az így a savspektrum biztosítja a megfelelő regenerálódást és az izomtömeg növekedését.

Előnyök:

  • azonnali oldhatóság
  • egy adag 25 g fehérjét tartalmaz
  • szinte nulla tartalom szénhidrátok és zsírok
  • könnyen emészthető és kiváló minőségű fehérje a mai piacon


Ajánlott adagolás:

Egy adagot (1 mérőpohár = 30 g) 200-300 ml vízzel, tejzel vagy más kedvenc folyadékkal keverje össze, az Ön igényeinek megfelelően, naponta 2-3 alkalommal.

Vigyázat:

A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Nem alkalmas terhes nők, szoptató anyák és gyermekek számára. Tárolja száraz és sötét helyen.

Név Értékelés

Hasonló termékek

Green Beret
Green Beret Redcon1

Fehérje tele fehérjével!

12 037 Ft 9 630 Ft

Warrior ISO Whey
Warrior ISO Whey Warrior Labs

Tökéletes tejsavó izolátum!

14 043 Ft 10 031 Ft

Plant Protein 673g
Plant Protein 673g Gat Sport

20 gramm fehérjét is biztosít

9 696 Ft 8 727 Ft

Minta Warrior Gold Whey
Minta Warrior Gold Whey Warrior Labs

23 g fehérje adagonként!

499 Ft