Kamikadze Extreme Pump

16 149 Ft
Elerhetoseg
Nincs raktaron
Csomag
400 g
Marka
Warrior Labs
Kategoria
Edzés előtti serkentők
Cel
Akarok - jobb teljesitmenyt

Kamikadze Extreme Pump – az előtréningek királya

A Kamikaze olyan kifejezés, amelyet a második világháborúhoz társítunk. Ők voltak a japán légierő öngyilkos pilótái, akik nem haboztak feláldozni életüket egy robbanóanyagokkal teli repülőgépen. Jobb meghatározás számunkra a japán fordítás - Isten szele. A Kamikaze Extreme Pump olyan termék, amely olyan erős, brutális és szivattyúzott, hogy nem alkalmas a gyenge szívűekre.

Az étrend-kiegészítők világában háromféle termék létezik:

1. Azok a kiegészítők, amelyek nem működnek, olcsók, és ha megvásárolja őket, pénzt, időt és lelkesedést fog veszíteni.

Sajnos vannak olyan emberek, akik e kategóriából vásárolnak termékeket. És ami még ennél is szánalmasabb, vannak olyan gyártók, akiknek nincs szégyenük, amikor ezeket a termékeket kínálják.

2. A második kategóriába tartozó termékek viszonylag jó összetevőkkel rendelkeznek, de rendesen néznek ki. A versenyhez képest nem mutatkoznak, érzelem hiányzik.

3. A harmadik kategóriába tartoznak azok a termékek, amelyeket a gyártónak időbe telt, hogy kidolgozza. Használták a legmagasabb színvonalú, klinikailag bizonyított hatóanyag-adagokat, és tartalmuknak köszönhetően különböznek a versenyhez képest. A Kamikaze Extreme Pump e kategória terméke. Olvassa tovább, és megtudja, miért.

Kamikaze Extreme Pump - az edzés előtti termékek királya

Az edzés előtti étrend-kiegészítők kategóriája viszonylag fiatal, mint a többi étrend-kiegészítő. Az izomvér maximális torlódásának elérésére irányuló erőfeszítés számos tényező miatt fontos. A fokozott véráram biztosítja:

· Fokozott tápanyag-áramlás az izmokba,

· A regenerációs folyamatok megkezdéséhez szükséges építőanyag szállítása,

· Több oxigén az aktív izmokhoz,

· Megnövekedett izomtömeg.

Ez a folyamat nem a vizuális effektusról szól, hanem az izmokban zajló belső folyamatokról. A rendelkezésre álló irodalomban felfedezhető, hogy a szénhidrátok elsősorban az izmok pumpálásának (elegendő mennyiségüknek a glikogén formájában) és a jól felépített edzési tervnek az hátterében állnak.

Ha az izmok repedését meg akarja tapasztalni a hatalmas véráram miatt, az edzés előtti terméket is hozzáadhatja az edzési tervhez. Fő célja az izmok kiváltása, vérképződésének biztosítása, a fáradtság késleltetése és a szervezet hidratálásához szükséges alapanyagok biztosítása. Ha korábban már kipróbálta az edzés előtti termékeket, és nem találta meg a megfelelőt, akkor van egy tipp az Ön számára.

A Kamikaze Extreme Pump kétségkívül a legjobb termék a kategóriájában. Bizonyított összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a megnövekedett nitrogén-monoxid-termelést, például AAKG, citrullin-malát vagy az új agmatin-szulfát, amely utódja a „hagyományos” pumpáló anyagoknak.

A Kamikaze Extreme Pump a legigényesebb termékként címkézhető !!! Mielőtt megismernénk ezeket az anyagokat, inkább olyan anyagokat részesítünk előnyben, amelyeket alig talál más termékekben:

DMAA- vagy muskátli (latinul a növény nemzetségére), amelyből olajat nyernek 1,3-dimetilamino-amin (DMAA) előállításához. Elsősorban stimulánsként használják a sportkiegészítők között (használat után felszabadítja a noradrenalint, fokozza az anyagcserét és a tudatosságot). Még ma is vitákat vált ki hatásainak köszönhetően. Kétféle ember létezik. Azok, akik támogatják (azok, akik kipróbálták), és azok, akik el fogják utasítani (az elméleti ismeretek miatt). A médiában megjelentek olyan információk, amelyekkel a DMAA növeli a vérnyomást, ám a kiegészítőkben felhasznált mennyiségeket használó tudományos kutatások nem támasztották alá ezt a „csalást”.

Emlékszik egy termékre a USPlabs Jack3D cégtől. Nagyon népszerű volt Szlovákiában, mert tényleg működött. Fő összetevőjének, a DMAA-nak köszönhetően működött. Egy idő után ez a termék eltűnt a piacról, és semmi sem vette át a helyét. Úgy tűnik, hogy ez az időszak véget ért. Most megszerezheti a Kamikaze Extreme Pumpot, amely további 11 összetevőt tartalmaz!

A DMAA szerkezetének köszönhetően összehasonlítható az efedrinnel. Először mint légzőszervi problémák gyógyszerét vezették be, de ma a legjobb gyártók edzés előtti termékeinek legnépszerűbb alkotóeleme. DMAA tulajdonságainak köszönhetően növeli az atlétikai teljesítményt, segít a fogyásban és hatékony összetevője a gyermekek és az ADHD szenvedő gyermekek gyógyszereinek.

Yohimbine - kivonat a yohimbe fa kéregéből, amely Afrikában nő. Segítőként is híres a férfi impotencia gyógyítására (kétféle módon működik - növeli a szexuális étvágyat és növeli a vér áramlását a péniszbe). A Yohimbine főleg a testépítők számára érdekes, köszönhetően az izmok felszívódásának. Hatékony zsírégetőként (kötődve az alfa-receptorokhoz) és edzést megelőző kiegészítőként működik. A DMAA-val együtt tökéletesen működnek, ezért annyira kereslettek és népszerűek.

A legjobb a legjobbért!

A Kamikaze Extreme Pump-ban pontosan 5 az összetevők száma, amelyek fő szerepe az izmok pumpálásában rejlik. Nem egy vagy kettő, hanem öt. Tegye ezt így, ha öt csúcsminőségű motorral hajtott autót vásárolt volna, mi lenne a teljesítménye? Ugyanez az ötlet működik az étrend-kiegészítőkben is. Minél hatékonyabb összetevők, annál nagyobb hatás várható el. Garantáljuk, hogy nem fog hasonló terméket találni.

A citrullin-malátnak, az AAKG-nek, az agmatin-szulfátnak, a DMAA-nak és a Yohimbine-nek egy közös vonása van. Azáltal, hogy elfogyasztja őket, jelentősen növeli a salétrom-oxid termelést, amely biztosítja az izmok extrém véráramlását. Ez óriási energiát és maximális összpontosítást ad, és érezheti az izmok pumpálódását!

Citrullin-malát - növeli az ornitin és arginin mennyiségét a plazmában.

AAKG - meglazítja az ereket és növeli azok belső átmérőjét, ami magasabb véráramláshoz vezet.

Agmatin-szulfát - növeli a salétrom-oxid koncentrációját, növeli a növekedési hormonok szintjét és erős antioxidánsként működik.

A tri-kreatin-malát - a kreatin és az almasav monohidrátjából létrehozott vegyület. Ahogy a neve is sugallja, ez egy kreatin-molekula 3 molekula vegyülete, amely az almasav egy molekulájához kötődik. Fő hatása az ATP szint (az adenozin-trifoszfát) szintjének emelésében és keringésében rejlik, amely közvetlenül felelős az izmok összehúzódásáért. A tudományos kutatások alapján nyilvánvaló, hogy elősegíti az általános testtömeg, izomméret, kitartás, az agy működését és a fitnesz képességét. És ez még nem minden! A kreatin hatékonyan növeli a robbanásveszélyt, és jó kondicionálás mellett fenntartja a szabad tesztoszteron szintet. A Tri Creatine Malate nagyobb biológiai rendelkezésre állást kínál az átlagos monohidráthoz képest.

Összetevők, amelyek elősegítik a fizikai teljesítményt, távolságot okoznak a fáradtságtól, zsírt égetnek, és megőrzik az egészséges testet…

Nem gyakori, hogy az edzés előtti terméknek annyi összetevője van, sőt olyan összetevők is, amelyek biztosítják a hidratálást vagy akár a zsírégetést. De szándékosan el akarunk fordulni, így megkülönböztethetjük magunkat az „átlagtól”.

A Kamikaze Extreme Pump koffeint, tirozint, taurint és béta-alanint tartalmaz. Erős stimulánsok, amelyek szinergikus hatásuknak köszönhetően erősítik a termék fő hatásait. Fontos tulajdonságok hordozói is, így tiszteletet szereznek. A koffein kiküszöböli az izomfájdalmakat, és stimuláló hatású. A tirozin távolítja el a fáradtságot, a taurinnak hasonló hatása van, mint az inzulinnak, és a béta-alanin hozzájárul az izmok kitartásának fokozásához. Hosszú, fárasztó és kemény munka után, amelyet ez a termék biztosít, izomgörcsök léphetnek fel. Ezért a Kamikaze Extreme Pump a legjobb ásványi anyagokat tartalmazza a legjobb minőségben. Nem okoz kellemetlen körülményeket, mint sok más szivattyú.

Tudtad?

A Kamikaze Extreme Pump tisztán természetes anyagokból készül? Nem talál semmilyen E-anyagot vagy műfestéket. Vegetáriánusok és vegetáriánusok számára alkalmas. Nem tartalmaz laktózt vagy glutént. Nulla kalóriatartalmának köszönhetően a súlycsökkentéskor, azaz a verseny előtti diéta során fel fogja használni. A Kamikaze Extreme Pump mögött álló csapat garantálja a tökéletes oldhatóságot, a finom ízét és a kellemes illatot. Várja minden adagot!

Nutritional information

  • Serving size: 1 scoop (13g)
  • Servings per container: 30

Taurine1000mg
N-Acetyl L-Tyrosine600mg
Caffeine100mg
Citruline Malate2000mg
Tri Creatine Malate1750mg
Beta-Alanine2500mg
AAKG1200mg
Agmantine Sulfate500mg
1,3-Dim60mg
Yohimbine extract 98%3mg
Vit. B62mg
Vit B120,002mg
Niacin20mg
Magnesium Citrate150mg
Potassium Citrate100mg
Sodium Citrate100mg
Chromium Picolinate0,2mg

Ingredients / Other ingredients: patented natural flavors, sweeteners, aromas, fruit concentrate, gum arabic, sucralose, acesulfam-k

Adagolás: Keverje össze a ½-ot (13 g) 350 ml hideg vízzel. Ezt az adagot 30–40 perccel felhasználhatja edzés előtt. Szélsőséges ereje miatt javasoljuk, hogy ½ kanállal kezdje. A szabad edzésnapok alatt vegyen be egy adagot a nap folyamán, ideális esetben reggel. A maximális napi adag egy kanál.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott adagot. Ez az étrend-kiegészítő nem szolgál változatos étrend kiegészítőként. Nem alkalmas 18 év alatti, terhes és szoptató nők számára. Ha szívelégtelenségben vagy magas vérnyomásban szenved, keresse fel orvosát orvosával. Tárolja száraz és sötét helyen. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól!

adsf

Kamikadzeeee!

A Kamikaze olyan kifejezés, amelyet a második világháborúhoz társítunk. Ők voltak a japán légierő öngyilkos pilótái, akik nem haboztak feláldozni életüket egy robbanóanyagokkal teli repülőgépen. Jobb meghatározás számunkra a japán fordítás - Isten szele. A Kamikaze Extreme Pump olyan termék, amely olyan erős, brutális és szivattyúzott, hogy nem alkalmas a gyenge szívűekre.

Az étrend-kiegészítők világában háromféle termék létezik:

1. Azok a kiegészítők, amelyek nem működnek, olcsók, és ha megvásárolja őket, pénzt, időt és lelkesedést fog veszíteni.

Sajnos vannak olyan emberek, akik e kategóriából vásárolnak termékeket. És ami még ennél is szánalmasabb, vannak olyan gyártók, akiknek nincs szégyenük, amikor ezeket a termékeket kínálják.

2. A második kategóriába tartozó termékek viszonylag jó összetevőkkel rendelkeznek, de rendesen néznek ki. A versenyhez képest nem mutatkoznak, érzelem hiányzik.

3. A harmadik kategóriába tartoznak azok a termékek, amelyeket a gyártónak időbe telt, hogy kidolgozza. Használták a legmagasabb színvonalú, klinikailag bizonyított hatóanyag-adagokat, és tartalmuknak köszönhetően különböznek a versenyhez képest. A Kamikaze Extreme Pump e kategória terméke. Olvassa tovább, és megtudja, miért.

Kamikaze Extreme Pump - az edzés előtti termékek királya

Az edzés előtti étrend-kiegészítők kategóriája viszonylag fiatal, mint a többi étrend-kiegészítő. Az izomvér maximális torlódásának elérésére irányuló erőfeszítés számos tényező miatt fontos. A fokozott véráram biztosítja:

· Fokozott tápanyag-áramlás az izmokba,

· A regenerációs folyamatok megkezdéséhez szükséges építőanyag szállítása,

· Több oxigén az aktív izmokhoz,

· Megnövekedett izomtömeg.

Ez a folyamat nem a vizuális effektusról szól, hanem az izmokban zajló belső folyamatokról. A rendelkezésre álló irodalomban felfedezhető, hogy a szénhidrátok elsősorban az izmok pumpálásának (elegendő mennyiségüknek a glikogén formájában) és a jól felépített edzési tervnek az hátterében állnak.

Ha az izmok repedését meg akarja tapasztalni a hatalmas véráram miatt, az edzés előtti terméket is hozzáadhatja az edzési tervhez. Fő célja az izmok kiváltása, vérképződésének biztosítása, a fáradtság késleltetése és a szervezet hidratálásához szükséges alapanyagok biztosítása. Ha korábban már kipróbálta az edzés előtti termékeket, és nem találta meg a megfelelőt, akkor van egy tipp az Ön számára.

A Kamikaze Extreme Pump kétségkívül a legjobb termék a kategóriájában. Bizonyított összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a megnövekedett nitrogén-monoxid-termelést, például AAKG, citrullin-malát vagy az új agmatin-szulfát, amely utódja a „hagyományos” pumpáló anyagoknak.

A Kamikaze Extreme Pump a legigényesebb termékként címkézhető !!! Mielőtt megismernénk ezeket az anyagokat, inkább olyan anyagokat részesítünk előnyben, amelyeket alig talál más termékekben:

DMAA- vagy muskátli (latinul a növény nemzetségére), amelyből olajat nyernek 1,3-dimetilamino-amin (DMAA) előállításához. Elsősorban stimulánsként használják a sportkiegészítők között (használat után felszabadítja a noradrenalint, fokozza az anyagcserét és a tudatosságot). Még ma is vitákat vált ki hatásainak köszönhetően. Kétféle ember létezik. Azok, akik támogatják (azok, akik kipróbálták), és azok, akik el fogják utasítani (az elméleti ismeretek miatt). A médiában megjelentek olyan információk, amelyekkel a DMAA növeli a vérnyomást, ám a kiegészítőkben felhasznált mennyiségeket használó tudományos kutatások nem támasztották alá ezt a „csalást”.

Emlékszik egy termékre a USPlabs Jack3D cégtől. Nagyon népszerű volt Szlovákiában, mert tényleg működött. Fő összetevőjének, a DMAA-nak köszönhetően működött. Egy idő után ez a termék eltűnt a piacról, és semmi sem vette át a helyét. Úgy tűnik, hogy ez az időszak véget ért. Most megszerezheti a Kamikaze Extreme Pumpot, amely további 11 összetevőt tartalmaz!

A DMAA szerkezetének köszönhetően összehasonlítható az efedrinnel. Először mint légzőszervi problémák gyógyszerét vezették be, de ma a legjobb gyártók edzés előtti termékeinek legnépszerűbb alkotóeleme. DMAA tulajdonságainak köszönhetően növeli az atlétikai teljesítményt, segít a fogyásban és hatékony összetevője a gyermekek és az ADHD szenvedő gyermekek gyógyszereinek.

Yohimbine - kivonat a yohimbe fa kéregéből, amely Afrikában nő. Segítőként is híres a férfi impotencia gyógyítására (kétféle módon működik - növeli a szexuális étvágyat és növeli a vér áramlását a péniszbe). A Yohimbine főleg a testépítők számára érdekes, köszönhetően az izmok felszívódásának. Hatékony zsírégetőként (kötődve az alfa-receptorokhoz) és edzést megelőző kiegészítőként működik. A DMAA-val együtt tökéletesen működnek, ezért annyira kereslettek és népszerűek.

A legjobb a legjobbért!

A Kamikaze Extreme Pump-ban pontosan 5 az összetevők száma, amelyek fő szerepe az izmok pumpálásában rejlik. Nem egy vagy kettő, hanem öt. Tegye ezt így, ha öt csúcsminőségű motorral hajtott autót vásárolt volna, mi lenne a teljesítménye? Ugyanez az ötlet működik az étrend-kiegészítőkben is. Minél hatékonyabb összetevők, annál nagyobb hatás várható el. Garantáljuk, hogy nem fog hasonló terméket találni.

A citrullin-malátnak, az AAKG-nek, az agmatin-szulfátnak, a DMAA-nak és a Yohimbine-nek egy közös vonása van. Azáltal, hogy elfogyasztja őket, jelentősen növeli a salétrom-oxid termelést, amely biztosítja az izmok extrém véráramlását. Ez óriási energiát és maximális összpontosítást ad, és érezheti az izmok pumpálódását!

Citrullin-malát - növeli az ornitin és arginin mennyiségét a plazmában.

AAKG - meglazítja az ereket és növeli azok belső átmérőjét, ami magasabb véráramláshoz vezet.

Agmatin-szulfát - növeli a salétrom-oxid koncentrációját, növeli a növekedési hormonok szintjét és erős antioxidánsként működik.

A tri-kreatin-malát - a kreatin és az almasav monohidrátjából létrehozott vegyület. Ahogy a neve is sugallja, ez egy kreatin-molekula 3 molekula vegyülete, amely az almasav egy molekulájához kötődik. Fő hatása az ATP szint (az adenozin-trifoszfát) szintjének emelésében és keringésében rejlik, amely közvetlenül felelős az izmok összehúzódásáért. A tudományos kutatások alapján nyilvánvaló, hogy elősegíti az általános testtömeg, izomméret, kitartás, az agy működését és a fitnesz képességét. És ez még nem minden! A kreatin hatékonyan növeli a robbanásveszélyt, és jó kondicionálás mellett fenntartja a szabad tesztoszteron szintet. A Tri Creatine Malate nagyobb biológiai rendelkezésre állást kínál az átlagos monohidráthoz képest.

Összetevők, amelyek elősegítik a fizikai teljesítményt, távolságot okoznak a fáradtságtól, zsírt égetnek, és megőrzik az egészséges testet…

Nem gyakori, hogy az edzés előtti terméknek annyi összetevője van, sőt olyan összetevők is, amelyek biztosítják a hidratálást vagy akár a zsírégetést. De szándékosan el akarunk fordulni, így megkülönböztethetjük magunkat az „átlagtól”.

A Kamikaze Extreme Pump koffeint, tirozint, taurint és béta-alanint tartalmaz. Erős stimulánsok, amelyek szinergikus hatásuknak köszönhetően erősítik a termék fő hatásait. Fontos tulajdonságok hordozói is, így tiszteletet szereznek. A koffein kiküszöböli az izomfájdalmakat, és stimuláló hatású. A tirozin távolítja el a fáradtságot, a taurinnak hasonló hatása van, mint az inzulinnak, és a béta-alanin hozzájárul az izmok kitartásának fokozásához. Hosszú, fárasztó és kemény munka után, amelyet ez a termék biztosít, izomgörcsök léphetnek fel. Ezért a Kamikaze Extreme Pump a legjobb ásványi anyagokat tartalmazza a legjobb minőségben. Nem okoz kellemetlen körülményeket, mint sok más szivattyú.

Tudtad?

A Kamikaze Extreme Pump tisztán természetes anyagokból készül? Nem talál semmilyen E-anyagot vagy műfestéket. Vegetáriánusok és vegetáriánusok számára alkalmas. Nem tartalmaz laktózt vagy glutént. Nulla kalóriatartalmának köszönhetően a súlycsökkentéskor, azaz a verseny előtti diéta során fel fogja használni. A Kamikaze Extreme Pump mögött álló csapat garantálja a tökéletes oldhatóságot, a finom ízét és a kellemes illatot. Várja minden adagot!

Nutritional information

  • Serving size: 1 scoop (13g)
  • Servings per container: 30

Taurine1000mg
N-Acetyl L-Tyrosine600mg
Caffeine100mg
Citruline Malate2000mg
Tri Creatine Malate1750mg
Beta-Alanine2500mg
AAKG1200mg
Agmantine Sulfate500mg
1,3-Dim60mg
Yohimbine extract 98%3mg
Vit. B62mg
Vit B120,002mg
Niacin20mg
Magnesium Citrate150mg
Potassium Citrate100mg
Sodium Citrate100mg
Chromium Picolinate0,2mg

Ingredients / Other ingredients: patented natural flavors, sweeteners, aromas, fruit concentrate, gum arabic, sucralose, acesulfam-k

Adagolás: Keverje össze a ½-ot (13 g) 350 ml hideg vízzel. Ezt az adagot 30–40 perccel felhasználhatja edzés előtt. Szélsőséges ereje miatt javasoljuk, hogy ½ kanállal kezdje. A szabad edzésnapok alatt vegyen be egy adagot a nap folyamán, ideális esetben reggel. A maximális napi adag egy kanál.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott adagot. Ez az étrend-kiegészítő nem szolgál változatos étrend kiegészítőként. Nem alkalmas 18 év alatti, terhes és szoptató nők számára. Ha szívelégtelenségben vagy magas vérnyomásban szenved, keresse fel orvosát orvosával. Tárolja száraz és sötét helyen. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól!

adsf

Kamikadzeeee!

Hasonlo termekek

Red Shot

Edzés előtti serkentők

Az edzés előtti edzés, mint eddig soha nem láttam!

LOCO Cinco XO Edition

Edzés előtti serkentők

Energia, javítja a koncentrációt és a véráramot

BZRK

Edzés előtti serkentők

Az edzés előtti király!

Animal Pump

Edzés előtti serkentők

Átfogó edzés előtti stimuláns a maximális izompumpához!

Red Shot

Edzés előtti serkentők

Az edzés előtti edzés, mint eddig soha nem láttam!

LOCO Cinco XO Edition

Edzés előtti serkentők

Energia, javítja a koncentrációt és a véráramot

BZRK

Edzés előtti serkentők

Az edzés előtti király!

Animal Pump

Edzés előtti serkentők

Átfogó edzés előtti stimuláns a maximális izompumpához!