Kamikadze Extreme Pump

 • Márka: Warrior Labs
 • Értékelés:
 • Vélemények: 11
 • Elérhetőség: Raktáron
 • Tartalmak:

Kamikadze Extreme Pump – az előtréningek királya

Eredeti ár 15 249 Ft
Ár 11 999 Ft
Megtakarítás:: 3 250 Ft

A Kamikadze számunkra egy a második világháborúval kapcsolatos fogalom, amikor így nevezték a japán légierő öngyilkos pilótáit, akik nem haboztak feláldozni az életüket a robbanószerekkel teli repülőgépben. Jellemzőbb lesz számunkra talán a japán fordítás használata – az Isten szele. A Kamikadze Extreme Pump egy olyan termék, amely érzéketlen, annyira brutális és energikus, hogy nem ajánlott gyenge természetűeknek.

Az étrend-kiegészítők világában három termékkategória létezik:

 1. Olyanok, amik nem működnek, olcsók és a vásárlásuk az Ön számára csak felesleges pénzkidobás, időfecsérlés és a lelkesedés rombolása. Sajnos, olyan emberek is vannak, akik megvásárolják az ebbe a kategóriába tartozó készítményeket. És sajnos, vannak olyan gyártók is, akik nem szégyenlenek ilyen termékeket kínálni.
 2. A második kategóriát azok a termékek alkotják, amelyek viszonylag jó összetételűek, csak egy kissé tucatszámba mennek. A konkurenciával összehasonlítva nem térnek el semmiben, nem sugárzik belőlük semmilyen érzelem.
 3. A harmadik kategóriába azok a termékek tartoznak, amelyekre a gyártó különös gondot fektetett. Gyártásukhoz a hatóanyagok legjobb minőségű, klinikailag igazolt adagjait használta és az összetételüknél fogva abszolút eltérnek a konkurenciától. Ilyen termék a Kamikadze Extreme Pump is. Olvasson tovább, megmagyarázzuk, miért.

Kamikadze Extreme Pump – az előtréningek királya

Az előtréninggel kapcsolatos kiegészítő étrend kategóriája más kiegészítőkkel szemben még viszonylag mindig fiatal. Az izmok minél nagyobb vérbőségének elérésére tett igyekezet több okból is fontos. A fokozott véráramlás biztosítja:

 • a tápanyagoknak az izmokba történő fokozott áramlását,
 • a regenerációs folyamatok megkezdéséhez szükséges építőanyagok szállítását,
 • több oxigént a dolgozó izmoknak,
 • az izomzat térfogatának növelését.

Ez a folyamat nem a vizuális hatásról szól, hanem a belső folyamatokról, amelyek az izmokban lejátszódnak. A rendelkezésre álló irodalomban olvashat arról, hogy az izmok felpumpáltsága mögött főleg a szacharidok (azok elegendő mennyisége glikogén formájában) és a jól összeállított edzésterv állnak.

Ha át akarja élni, hogy mi is az izmok pattogása a hatalmas véráramlás miatt, az edzés folyamatába besorolhatja még az előedzést is. Ennek fő feladata serkenteni, biztosítani az izmok vérbőségét, késleltetni a fáradtságot és olyan alapanyagokat szolgáltatni, amelyek fontosak a szervezet hidratációjához. Ha már kipróbálta az előtréninget és mindeddig még nem találta meg az igazit, van itt az Ön számára egy tippünk.

A Kamikadze Extreme Pump konkurencia nélkül a legjobb termék ebben a kategóriában. Igazolt összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a nitrogén-monoxid fokozott termelését, ilyen az AAKG, a Citrullin Malát, vagy a világban új Agmatin-Szulfát összetevő. Éppen az utolsóként említett összetevő vette át a vezető szerepet a „hagyományos” felpumpáló segítőtársaktól.

A legjobbaknak a legjobbat!

Számos anyag, amelynek fő jelentősége az izmok felpumpálásában rejlik, a Kamikadze Extreme Pump termékben ezekből pontosan öt található. Nem egy, nem kettő, nem három, hanem összesen öt. Vegye úgy, mintha egy olyan autót vásárolna, amelyet összesen öt csúcsmotor hajt, mekkora lenne a teljesítménye? Ugyanez az elv működik az étrend-kiegészítők esetében is. Minél több hatóanyag, Ön annál nagyobb hatást várhat el. Garantáljuk Önnek, hogy nem talál hasonló terméket.

A Citrullin Malátban, AAKG-ben, Agmatin-Szulfátban, 1,3-Dim-ban és a Yohimbinben egy a közös. Fogyasztásukkal jelentős módon fokozza a nitrogén-monoxid termelését, ami extrém véráramlást biztosít az Ön izmaiba. Ehhez adja hozzá a nagymértékű serkentést és a maximális koncentrációt, és az izmok totális átérzését és felpumpáltságát élheti meg!

Citrullin Malát – növeli az ornitin- és az arginintartalmat a plazmában.

AAKG – felszabadítja a vérereket és kiszélesíti a belső átmérőjüket, ami fokozott véráramláshoz vezet.

Agmatin Szulfát – növeli a nitrogén-monoxid koncentrációját, növeli a növekedési hormon szintjeit és erős antioxidánsként hat.

Tri-Kreatin Malát

A kreatin monohidrátjából és almasavból készült vegyület. Ahogy már a neve is sugallja, három kreatinmolekula kötődéséről van szó, amelyek az almasav egy molekulájához kapcsolódnak. Fő hatása az ATP (adenozin-trifoszfát) szintjének növelésében és keringésében rejlik, amely közvetlenül felelős az izomkontrakciójért. A tudományos tanulmányokból kitűnik, hogy segíti az egészében vett testtömeg, az izomnagyság, a kitartás, az agyi funkciók és a testi rátermettség növelését. És ez még nem minden. A kreatin hatékonyan segíti a robbanóerő növelését és kondícióban tartja a TST szabad szintjeit. A Tri-Kreatin Malát nagyobb biológiai hozzáférhetőséget kínál az általános monohidráttal szemben.

Anyagok, amelyek segítenek javítani a testi teljesítményt, késleltetni a fáradtságot, égetni a zsírokat és javítják az általános egészséget…

Nem szokás, hogy az előtréning-termékek ennyi összetevőt tartalmazzanak és olyanokat is, amelyek biztosíthatják a hidratációt, sőt a zsírégetést is. De mi szándékosan szeretnénk kilépni a sorból, mivel csakis így válhatunk ki a „közönségesek” csoportjából.

A Kamikadze Extreme Pump koffeint, tirozint, taurint és Béta-Alanint tartalmaz. Erős stimulánsok, amelyek szinergikus hatásukkal erősítik a termék fő összetevőinek hatásait. Ezen kívül jelentős tulajdonságok hordozói is, amelyekkel elismerést vívtak ki maguknak. A koffein eliminálja az izomfájdalmat és stimulációs hatásai vannak. A tirozin késlelteti a fáradtságot, a taurin hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az inzulin és a Béta-Alanin segíti az izomkitartás fokozását. Egy hosszú, fárasztó és kemény tréning után, amit ez a termék garantál, izomgörcsök jelentkezhetnek. Ezért a Kamikadze Extreme Pump a legjobb ásványi összetételt, méghozzá a legjobb minőségű formában tartalmazza. Az edzés után a termék nem hagy maga után kellemetlen állapotokat, mint ahogy ez más pumpáknál gyakran előfordul.

Tudta, hogy?

A Kamikadze Extreme Pump tisztán természetes nyersanyagokból készült? Nem találhat benne „E-ket”, sem mesterséges színezékeket. Alkalmas vegánok és vegetariánusok számára is. Nem tartalmaz laktózt és glutént. Nulla kalóriaértékének köszönhetően értékelni fogja a súlyredukció időszakaiban, illetve a verseny előtti felkészülések során. Az emberek csapata, amely a kamikadze Extreme Pump születése mögött áll, garantálja Önnek a tökéletes oldékonyságot, a finom ízt és a kellemes illatot. Minden egyes adagnak egyszerűen örülni fog!

Adagolás:

1/2 mérőedénnyit (13 g) keverjen el 350 ml hideg vízben. Az így elkészített adagot 30 – 40 perccel az edzés előtt veheti be. Az extrém ereje miatt azt ajánljuk, hogy ½ mérőedénnyi adaggal kezdjen. Az edzésszünet napjain egy adagot vegyen be a nap folyamán, a legjobb reggel. A maximális napi adag egy mérőedény.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl a napi adagolást. Az étrend-kiegészítő nem pótolhatja a változatos étrendet. Nem alkalmas 18 évnél fiatalabb személyek, terhes és szoptató nők számára. Ha Ön szívproblémákkal, magas vérnyomással küzd, a termék fogyasztásáról konzultáljon orvosával. Száraz és sötét helyen tárolandó. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó.

A gyártó elhatárolódik attól, hogy felelősséget vállaljon a helytelen adagolás, a romlott egészségi állapot során történő használat, valamint az alkohollal, orvosságokkal, vagy kábítószerekkel való kombináció által okozott következményekért.

Nutríciós információk
Egy adag nagysága: 1/2 mérőedény (13g)
A csomagolásban található adagok száma: körülbelül 30
Egy adag értékei%DV
Taurine1000mg
N-Acetyl L-Tyrosine600mg
Caffeine100mg
Citruline Malate2000mg
Tri Creatine Malate1750mg
Beta-Alanine2500mg
AAKG1200mg
Agmantine Sulfate500mg
1,3-Dim60mg
Vit. B62mg
Vit B120,002mg
Niacin20mg
Magnesium Citrate150mg
Potassium Citrate100mg
Sodium Citrate100mg
Chromium Picolinate0,2mg
A napi érték nincs meghatározva
Hatástalan anyagok: szabadalmazott természetes ízesítők, édesítőszerek, aromák, gyümölcskoncentrátum, gumi-arabicum, szukralóz, aceszulfám-K

 • adsf
  Gives more boost than mesomorph. It's tasty , fast-acting. It tingles. It works.
 • adsf
  Flavor is great, I take it every morning its great no bad after taste and no crash.
 • adsf
  Good pump
 • adsf
  Kamikadzeeee!
 • Jozef Racek
  Kamikadze ist eine grosse Hilfe, meist beim Prohormonenabsatz. Zwei Stunden Training oder Fußball, ist kein Problem.
 • Mazvydas
  Great stuff! strongest I tried, I was killing the gym like never! Recommend
 • leonard
  The best preworkout ever tried. A great and spectacular energy and pumping during training. Makes you feel the most powerful.
 • John
  I´ve never tried anything better, I feel unstoppable in the gym.
 • Charlie
  This pre - workout is really great, I don´t often use it, but when I do in the end I have to force myself to go home. 
 • Pinel Fereol
  I´ve tried Kamikadze citrus fruits flavour and been pleased with sweet and sour taste. I took one scoop on an empty stomach and after 10 minutes felt pumped, focused and full of energy. The pros of this pre-workout formula is wide spectrum of ingredients, which you can easily find on the packing.
 • a
  The best pre – workout supplement! I feel pretty focused on my leg training session. Highly recommend! In general Warrior Labs and their products really work...

Hasonló termékek

Assault
Assault MusclePharm

Javítja a sejtek oxigenizációját

5 499 Ft

C4 Pre Workout 390g
C4 Pre Workout 390g Cellucor

Azonnali energiaáramlás

8 099 Ft

Full As F*ck
Full As F*ck 5%

A citrulin, a glicerin és a taurin egyedülálló kombinációja

10 999 Ft

C4 Pre Workout 195g
C4 Pre Workout 195g Cellucor

Azonnali energiaáramlás

5 699 Ft