Kill It Reloaded

  • Márka: 5%
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak:

Edzés előtti edzés nagy összetevőkkel!

Ár 11 099 Ft

Egy edzés előtti kiegészítés, fokozott kompozícióval!

Ha rendszeresen jársz az edzőterembe, akkor azt feltételezzük, hogy már van egy teljes elképzelésed arról, hogy mit kell tenned az edzés előtti kiegészítőnek - a rendkívül nagy mennyiségű energia, erő, tartósság, koncentráció és izomszivattyú segítségével a felmelegedéstől az utolsó készletig, igaz ?!

Nos, itt jön Kill It Reloaded, amely az előző kiadásukhoz képest legfeljebb 7 hatóanyagot tartalmaz, beleértve a GlycerPump ™ -ot, a koffeint, az L-citrint és a kreatint.

Nézzük meg közelebbről néhány összetevőt ...

  • Crazy Muscle Pump tartalmaz NO keveréket és GlycerPump ™.A bevált komponensek, mint például a nitrogén-oxid, a taurin, a glicerin és az L-citrullin hozzáadását a maximálisan szivattyúzott, perfúziós és jól fejlett izomtömeg biztosítja.

 

  • 325 mg koffeint egy adagban!A nagy koffein-koncentráció egy adagban három forrásból származik (vízmentes koffein, koffein-citrát, InFinergy ™ di-koffein), és hosszú élettartamú energiaellátást biztosít a szervezet számára, amely a legsúlyosabb edzést végzi!

 

  • Erőteljes kreatin komplexA kreatin komponens hatékonyan ötvözi a kreatin vízmentes, kreatin MagnaPower® és a kreatinpiruvátot, és úgy tervezték (vegyes), hogy maximalizálja a tartósságot és az erőt, valamint növelje a sejtek térfogatát - mindezt anélkül, hogy kellemetlen gyomorfájás vagy puffadás lenne. Továbbá - a hozzáadott 2 g Beta-Alanin még határozottabban növeli a kitartást és az erőt, ami késlelteti a fáradtság jeleit!

 

  • Hozzáadott nootropikumokA 250 mg-os kolinbitartrát, 100 mg L-theanine és 100 mcg Huperzine kombinációja végtelen mennyiségű motivációt, koncentrációt és ún.

 

..... van egy világos elképzelésünk a tökéletes edzés előtti kiegészítés összetételéről, hogyan van veled?

Hasonló termékek

Sample Kamikadze extrem pump
Sample Kamikadze extrem pump Warrior Labs

Kamikadze Extreme Pump – az előtréningek királya

639 Ft

Mr. Hyde
Mr. Hyde Pro Supps

Erős edzés előtti stimuláns!

8 599 Ft

Dr. Jekyll
Dr. Jekyll Pro Supps

Extrém edzés az intenzív gyakorlásért és a mega izom pompálásért!

8 599 Ft

Sample Crea Pump
Sample Crea Pump Warrior Labs

fokozott vérkeringés az izmokban

374 Ft