Minta BCAA Amino

  • Márka: Warrior Labs
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak:

A mi BCAA-ink 100%-osan oldhatók, finom ízzel és aromával

Ár 0,99 € (320 Ft)

BCAA AMINO POWDER 2:1:1 a legigényesebbek számára készült!

A 6 alapvető összetevőn kívül a BCAA AMINO POWDER 2:1:1 vitamin- és ásványkeveréket (B6-vitamin, B3-vitamin, kálium, magnézium) is tartalmaz, amelyek kölcsönösen szinergikusan hatnak és erősítik az egyes anyagok hatásait a termékben.

És most még egy bónusz! Ki mondhatja el a termékeiről, hogy egy gramm cukrot sem tartalmaznak (maximálisan alkalmasak verseny-testépítők, női fitness tornászok, vagy bikini fitness-tornásznők számára, akik a legkeményebb diétát végzik), a termékben alkalmazott nyersanyagok alkalmasak vegánok és vegetariánusok számára is, nem tartalmaznak glutént, és laktózt sem, mentesek a mesterséges színezékektől és az emulgátoroktól (E-ktől). A mi BCAA-ink 100%-osan oldhatók, finom ízzel és aromával.

Ilyenek a mi termékeink!

Senkit nem kényszerítünk, senkit nem akarunk meggyőzni, csak azt akarjuk, hogy Ön tudatosítsa, hogy a termékeink receptúrái hosszú évek tapasztalatainak eredményei, és főleg a sportolók szükségleteiből indulnak ki. Nem feledkezünk meg azonban arról, hogy nem léteznek egyszerű utak. Léteznek azonban olyan termékek, amelyek megkönnyíthetik, kellemessé tehetik Önnek ezt az utat és bevezetik Önt a győzelmes célba. Ilyen termék a BCAA AMINO POWDER 2:1:1.

A gyártó elhatárolódik attól, hogy felelősséget vállaljon a helytelen adagolás, a romlott egészségi állapot során történő használat, valamint az alkohollal, orvosságokkal, vagy kábítószerekkel való kombináció által okozott következményekért.

Hasonló termékek

Minta BCAA Amino
Minta BCAA Amino Warrior Labs

A mi BCAA-ink 100%-osan oldhatók, finom ízzel és aromával

0,99 € (320 Ft)

BCAA 2:1:1 - Vitamin Complex
BCAA 2:1:1 - Vitamin Complex Warrior Labs

BCAA és vitaminok egyben

18,99 € (6 145 Ft)

Amino Essence
Amino Essence Warrior Labs

az izom építése

19,99 € (6 468 Ft) 17,99 € (5 821 Ft)

A Warrior minta csomagja
A Warrior minta csomagja Warrior Labs

Próbálja ki a Warrior laboratóriumok csomagjait

4,99 € (1 615 Ft)