• 5% kedvezmény a regisztrált vásárlóknak !!!
  •  

Nitraflex

  • Márka: Gat Sport
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak: 300 g

A legjobb edzés

Ár 12 013 Ft

GAT NITRAFLEX

A GAT NITRAFLEX kétségtelenül a legjobb edzés előtt csak olyan klinikai dózisokkal rendelkezik, amelyek tudományos szempontból igazolt anyagokat biztosítanak, amelyek biztosítják a kompromisszum nélküli hatást - a mega energiát mega terhelik, és a sportteljesítménye új dimenziót ér el a személyes feljegyzésekkel.
Tapasztalja meg a robbanásveszélyes és nehéz edzést könnyedén, de ugyanakkor szaporítsa meg az izomnövekedés potenciálját - nem fogod megtapasztalni minden szivattyúval, csak a GAT NITRAFLEX!

A GAT NITRAFLEX előnyei:

• Tartós energia, 
• a képzési teljesítmény maximalizálása, 
• Növeli a koncentrációt és az erőt, 
• javítja a véráramlást, 
• biztosítja az izmok maximális szivattyúzását, 
• klinikailag adagolt összetevők a maximális hatás eléréséhez.

Hozzávalók:

Citrulin - arginin előállítására használatos. Az arginin elősegíti a nitrogén-monoxid (NO) termelését, amely megnyitja a véredényeket és növeli az izmok véráramlását. Ez több tápanyagot és oxigént hoz az izmokhoz.

A citrullin-malát - az egyetlen különbség a citrulinnal az almasav hozzáadása. Ez apró részletnek tűnhet, de jelentős hatással lehet a teljesítményére. A citrullin-malát még hatékonyabb, mint a hagyományos citrulin!

L-arginin-malát - az arginin molekulárisan kötött almasavhoz való formája, amely segíthet növelni a növekedési hormon szintjét, és anabolikus környezetet teremt a szervezetben az izomnövekedés érdekében.

Az L-arginin α-ketoglutarát - egy félig esszenciális aminosav (bár a test maga is képes előállítani, de nem mindig elegendő mennyiségben). Különösen az adalékanyagokhoz adják hozzá az anti-katabolikus és anabolikus hatások miatt, valamint annak képességét, hogy növelje a nitrogén-oxid termelését a véráramban. A táplálkozásba való felvétele pozitívan befolyásolja a növekedési hormon termelését.

Resveratrol - olyan növényi vegyület, amely erős antioxidánsként működik. Ez jelentősen csökkenti a nyomást és védi az agyat.

Pterostilbene - antioxidáns, amely csökkenti a vér lipideket és a koleszterint. Pozitív hatással van a cukorbetegségben szenvedő betegekre. A Pterostilbene gyulladáscsökkentő, antineoplasztikus, tumorellenes és antioxidáns hatással rendelkezik a génexpresszió és az enzimaktivitás modulálásával.

Béta-alanin (CarnoSyn®) - a béta-alanin egy olyan formája, amely természetesen előforduló béta-aminosav, ami elengedhetetlen az izom karnozin szintéziséhez. Az izom karnozin pufferként működik, késlelteti az izomfáradtság és az izomhiba kialakulását. Ez egy nagy táplálékkiegészítő minden testépítő és sportoló számára. 
A koffein - egy erős stimuláns és az egyik legelterjedtebb pszichoaktív és stimuláló szer a világon. Növeli a fizikai kitartást és a mentális koncentrációt. Képes növelni az anyagcserét, növeli az izomerőt és a kitartást.

DMAE bitartrát - a teljes név dimetilaminoetanol. Fontos, hogy tartósan jelen legyen az emberi agyban kis mennyiségben. Világos sárga folyadék. Alapvető jellemzői, hogy segít az éberség növelésében és a hangulat javításában. Farmakológiai szempontból ez az egyik nootropics. A nootropics olyan étrend-kiegészítők, amelyek olyan mentális funkciókat javító anyagokat tartalmaznak, mint: 
• memória, 
• intelligencia, 
• figyelem 
• koncentráció. 

Az N-acetil-l-tirozin - segít a stressz felszabadulásában, csökkenti a kiégést és az általános mentális fáradtságot. Javítja a kognitív tulajdonságokat és a koncentrációt. Speciális előképzési termékekhez adják hozzá a szervezet képzési intenzitásának és regenerációs képességének növelésére alkalmas pozitív képességét.

L-Theanine - befolyásolja az egyes agyi vegyi anyagok szintjét. Ezek közé tartozik a szerotonin és a dopamin, amelyek közvetlen hatást gyakorolnak a hangulati, alvási, érzelmi és kortizolszintekre, amelyek segítenek a szervezetben a stressz megbirkózásában. Ez elősegíti a pihenés és a jólét érzését álmosság kiváltása nélkül. 
Rauwolfia canescens (kivonat) - olyan kivonat, amelyet évek óta használnak magas vérnyomás, malária, mentális és bélrendszeri betegségek kezelésére.

Kalcium-fruktoborát (CFB) - A bór kritikus a testünk fenntartásához, az optimális egészséghez és a teljesítménynövelő célokhoz. 
A kalcium-fruktoborát előnyei: 
• Növeli a tesztoszteron szintet, 
• megakadályozza a csont demineralizálódását, \ t 
• Javítja a D-vitamin felszívódását, 
• erős gyulladáscsökkentő hatású. 
 


Ajánlott adagolás:

Képzési napok:
Az 1: 1/2 adag az adag (1/2 gombóc) 150 ml vízzel körülbelül 30 percig keverjük össze az edzés előtt. 
2+. Nap: A toleranciától függően, az edzés előtt kb. 30 percig keverjünk 1 adagot (1 lapát) GAT NITRAFLEX-t 200-300 ml vízzel. 
Nem edzési napok:
Keverjük össze 1 adag (1 gombóc) 200-300 ml vízzel reggel vagy a fizikai aktivitás előtt. 
Jegyzet:
A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Vegyünk körülbelül 5 órát az alvás előtt. Ne keverjen más koffeint tartalmazó termékekkel. Kétség esetén forduljon orvosához. Tárolja sötét, száraz helyen.

Supplement Facts
Serving Size1 scoop (10g)
Amount Per Serving%DV
Niacin (as nicotinic acid)25 mg125%

NITRAFLEX PROPRIECEUTICAL BLEND

Vasoactive Arginase-Regulating NO Precursor Complex
Citrulline, Citrulline Malate, L-Arginine Malate, L-Arginine, Alpha-ketoglutarate, Resveratrol, Pterostilbene
Acute Energy, Focus, Intensity, Neuromodulating, Endurance Complex
Beta-Alanine (as CarnoSyn), Caffeine, DMAE Bitartrate, N-Acetyl-L-tyrosine, Theanine, Raulwolfia Canescenes (Extract)
Clinically-Studied Testosterone-Enhancing Complex
Calcium fructopyranose borate (CFB) US Patent #5,962,049

7240 mg**
Other Ingredients: Pineapple Fruit Powder, Citric Acid, Natural and Artificial Flavors, Silicon Dioxide, Acesulfame Potassium, Scuralose, FD&C Blue#1 (Lake)

Név Értékelés

Hasonló termékek

C4 Pre Workout 390g
C4 Pre Workout 390g Cellucor

Azonnali energiaáramlás

8 116 Ft

Full As F*ck
Full As F*ck 5%

A citrulin, a glicerin és a taurin egyedülálló kombinációja!

11 039 Ft

Kamikadze Extreme Pump
Kamikadze Extreme Pump Warrior Labs

Kamikadze Extreme Pump – az előtréningek királya

15 585 Ft

The Curse
The Curse Cobra Labs

Mágikus erő

8 116 Ft