• 5% kedvezmény a regisztrált vásárlóknak !!!
  •  

5% Nutrition Mentality

  • Márka: 5%
  • Értékelés:
  • Vélemények: 1
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak: 60 kapszulák

A nootropikumok és az energizátorok hatékony kombinációja

Ár 6 596 Ft

A gazdag Piana 5% táplálkozási mentális képesség egy erős nootróp vegyület, amely kognitív fokozókat és aktivátorokat biztosít, növeli az energiát, a kognitív funkciókat és a koncentrációt, miközben csökkenti a mentális fáradtságot.

A testépítésben és az életben elért sikerhez a bajnok gondolkodása szükséges. Céljainak eléréséhez hajlandónak kell lennie arra, hogy mindent megtesz, ami a legjobb.

A gazdag Piana 5% táplálkozási mentalitás egy rendkívül hatékony új formula, amely hatékony kombinációt tartalmaz a nootropikumok és az energizálók, amelyek növelik a kognitív funkciókat, az intenzív mentális energiát és a teljesítményt, javítják a koncentrációt, miközben csökkentik a mentális fáradtságot.

Elme az anyag fölött
Hatékony kognitív fokozókat tartalmaz, mint például a Panax Ginseng, az L-fenilalanin, a TeaCrine Theacrin, az alfa-lipoinsav, a Sulbutiamine, a Ginkgo Biloba, a Gotu Kola, az L-Theanine és a Cog Clubmoss. Ezek a kilenc hatóanyag szinergikusan együttműködnek a mentális teljesítmény javítása, a hangulat javítása, a koncentráció növelése, a mentális fáradtság enyhítése érdekében. Ha kemény edzésed van, vagy csak egy nehéz napod van, akkor ez a keverék, amire szüksége van!

Pszicho-Stim Adder-All-In energiatörés
A koffein, a zöld tea, az Infinergia, a Dicaffeine Malate és a Guarana különféle keveréke. A teobromin még jobb koffein hatásokhoz vezetett. Ez a kombináció zökkenőmentes, ütközésmentes, időzített energiát eredményez, ami órákat vesz igénybe.

Lucid Focus Focus Neurotransmission Blend
Alfa GPC-t (A-GPC), kolinbitartrátot és DMAE-t tartalmaz, amelyek a testben kolinokká alakulnak. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően nem leszel a pályáról, és továbbra is követni fogja a cél elérési útját.

Agyi sokk kognitív gyújtó keverék
Ez a keverék N-metil-tiramidot és Higenamint tartalmaz, amelyek szinergikusan hatnak a mentális teljesítmény előmozdítására a kihívást jelentő képzés vagy a hosszú munkahelyi vagy iskolai nap során.
B-12-vitamin
A B-12-vitamin segít az étel energiává való átalakításában és segít a stressz szabályozásában, ezért a Rich Piana 5% -os táplálkozási mentális képletbe foglaltuk.

Supplement Facts
Serving Size2 Capsules
Servings per Container30
Amount Per Serving% Daily Value
Vitamin B6 (as pyridoxine hydrochloride)12 mg706%
Vitamin B12 (as methylcobalamin)1,250 mcg52083%
Calcium (as dicalcium phosphate)26 mg2%

Mind Over Matter Mental Power Blend:

Panax Ginseng Extract (Root), L-Phenylalanine, Theacrine, (as TeaCrine®) Alpha Lipoic Acid, Sulbutiamine, Ginkgo Biloba Extract (Leaf), Gotu Kolu Extract (Centella asiatica)(herb), L-Theanine, Toothed Clubmoss (Heperzia serrata)(aerial parts)(standardized to 1% Huperzine A)

459 mg**

PsychoStim Adder All-In Energy Burst:

Caffeine (from Green Tea (Camellia sinensis) (leaf), Dicaffeine Malate (Infinergy™), Guarana Seed Extract (Paullinia cupana), Theobromine

260 mg**

Lucid Focus Neurotransmission Blend:

Alpha-Glycerylphosphorylcholine (Alpha-GPC), Choline Bitartrate, Dimethylethanolamine DL-Bitartrate (DMAE)

258 mg**

Cerebral Shock Cognitive Igniter Blend

N-Methyl Tyramine Hydrochloride, Higenamine Hydrochloride

40 mg**
Other Ingredients: Plant Cellulose, Rice Powder, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate.

*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet

** Daily Value not established

Adagolás:
Vegyünk egy adagot (2 kapszula) reggelivel. Ha szükséges, az edzést megelőző nap vagy 30 perc alatt hozzáadhat egy másik adagot.

Név Értékelés

Hasonló termékek

Mental Trigger
Mental Trigger Redcon1

Nyissa ki az agy fókuszát, a figyelmet és a kreativitást

8 905 Ft

BrainBridge
BrainBridge Man Sports Nutrition

A memória, a kreativitás, a koncentráció és a motiváció

7 585 Ft

IQ Caps
IQ Caps Stacker

IQ kapszula!

5 936 Ft 5 046 Ft

Anesthetized
Anesthetized Blackstone Labs

Hardcore alvásképlet!

15 834 Ft