• 5% kedvezmény a regisztrált vásárlóknak !!!
  •  

The Curse

  • Márka: Cobra Labs
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak: 250 g

Mágikus erő

Ár 8 116 Ft

AZ ÁTOK

A termék neve nem véletlen. Használatával a tested egy hatalmas, varázslatos hatalommal fog megragadni, ami azt fogja tapasztalni, hogy soha nem láthatod a trainginget! A CURSE-t a legmegbízhatóbb edzés előtti anyagok hozzák létre, amelyek helyet szereztek, és évekig pozitív hatással voltak a képzési minőségre és a sportteljesítmény javítására.

Hozzávalók:

CarnoSyn® - a béta-alanin egy olyan formája, amely természetesen előforduló béta-aminosav, ami elengedhetetlen az izom karnozin szintéziséhez. Az izom karnozin pufferként működik, késlelteti az izomfáradtság és az izomhiba kialakulását. Ez egy nagy táplálékkiegészítő minden testépítő és sportoló számára.

Kreatin-monohidrát - a TOP-kiegészítők közé sorolhatjuk, és még nem találtak hódítót. Az új és új termékek folyamatos beáramlása ellenére a kreatin továbbra is erőfölényben van, főként a sportteljesítményre gyakorolt pozitív hatása miatt. Az ATP (adenin-trifoszfát) és más ATP-reszintézis-folyamatokból származó izom-összehúzódáshoz fontos kémiai energiaforrás.

L-Citrulline - a citrulin természetes formája. Az L-Citrulline két fontos folyamat része. Először is segít a nitrogén-monoxid szintjének növelésében, amely kiterjeszti az ereket és a véráramlást, és segíti az izmokat abban, hogy több tápanyagot és oxigént kapjanak. Másodszor, eltávolítja az izmokból az ammóniát és a tejsavat, amelyek az intenzív edzésterhelés során keletkeznek, és korlátozzák a sportteljesítmény hosszát és minőségét.

Az L-arginin AKG - egy félig esszenciális aminosav (bár a test maga is képes előállítani, de nem mindig elegendő mennyiségben). Különösen az adalékanyagokhoz adják hozzá az anti-katabolikus és anabolikus hatások miatt, valamint annak képességét, hogy növelje a nitrogén-oxid termelését a véráramban. A tudományos vizsgálatok eredményei pozitív hatást fejtenek ki az erősségre, az anaerob teljesítményre és a fáradtságcsökkentésre. A táplálkozásba való felvétele pozitívan befolyásolja a növekedési hormon termelését.

Vízmentes koffein - egy erős stimuláns és az egyik legelterjedtebb pszichoaktív és stimuláns anyag a világon. Növeli a fizikai kitartást és a mentális koncentrációt. Képes növelni az anyagcserét, növeli az izomerőt és a kitartást. Még hasznosabb az aerob teljesítmény javításában.

Olívaolaj kivonat (40% oleuropein) - az antioxidánsok fontos forrása (még több, mint a C-vitamin). Csökkenti a vérnyomást, és gyulladáscsökkentő hatású. 

Nutritional Information
Serving Size1 scoop (5g)
Servings per Container50

Energizing muscle fuel Blend 3g

CarnoSyn® (Beta-Alanine), Creatine Monohydrate, Citric Acid

Blood Flow Amplifier Blend 900mg

L-Citruline, L-Arginine AKG

Mind Control Matrix 157mg

Kofeín Anhydrous (155mg), Olive Leaf Extract (40% oleuropeín)

Other Ingredients: Silicon Dioxide, Natural and Artificial Flavors, Calcium Silicate, Sucralose, Acesulfame Potassium (Ace-K), FD&C Blue#1.Ajánlott adagolás:
Keverje össze 1 - 3 gombócot 150 - 250 ml vízzel vagy egy másik kedvenc itallal, és használjon kb. 20-30 percet az edzés előtt.


Jegyzet:
Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem alkalmas gyermekek, terhes nők és szoptató anyák számára. Kétség esetén forduljon orvosához. Tárolja sötét és száraz helyen.

Név Értékelés

Hasonló termékek

Gameday
Gameday Man Sports Nutrition

8 116 Ft

Monster Red Shot
Monster Red Shot Monster

Az edzés előtti edzés, mint eddig soha nem láttam!

647 Ft

C4 Pre Workout 390g
C4 Pre Workout 390g Cellucor

Azonnali energiaáramlás

8 116 Ft

Kill It Reloaded
Kill It Reloaded 5%

Az edzés előtti edzés nagy összetevőkkel!

11 363 Ft