• 5% kedvezmény a regisztrált vásárlóknak !!!
  •  

The Warrior

  • Márka: Warrior Labs
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak:

Real Warrior csomag

Eredeti ár 33 699 Ft
Ár 26 623 Ft
Meg fogsz spórólni:: 7 076 Ft
A csomag tartalmazza

A Warrior's Pack tartalma:

Warrior Gold Whey

Kiváló minőségű tejsavó-koncentrátumot tartalmazó fehérje, izolálva és hidrolizálva, mikroszűrési technológiával. A Warrior Labs jól ismert, hogy a legmagasabb minőségű termékeket természetes alapanyagokból készítette. Ha az izomnövekedés és az egészségi állapot javulása a prioritás, akkor a 100% -os PROTEIN GOLD WHEY a megfelelő választás!

További információ a Warrior Gold Whey-ról ITT.

BCAA Amino

Annak ellenére, hogy ma már rengeteg innovatív és hatékony termék garantálható az étrend-kiegészítők világában, stabil termékeket találhatunk, amelyek évek után új termékek beáramlása után sem veszítik el fontosságukat és jelentőségüket a sport kiegészítésekben. Az egyik ilyen termék az elágazó láncú aminosavak, amelyeket talán a BCAA alatt ismer. A BCAA-k azonban nem olyanok, mint a BCAA-k.

További információ a BCAA Amino-ról ITT.

Extrém szivattyú Kamikadze

A KAMIKAZE Extreme Pump a kategóriájában a legjobb termék. Ellenőrzött összetevőket tartalmaz, amelyek a nitrogén-monoxid, például az AAKG, a Citrulline Malate vagy az Agmatine Sulfate világszerte új összetevőjének fokozott termelését biztosítják. Az utolsó említett összetevő átveszi a „hagyományos” szivattyú-asszisztensek vezetését.

További információ az Extreme Pump Kamikadze-ról ITT.

+ shaker ingyenes!

+ ajándékok!

+ kedvezmény a következő vásárlásra!


Ajánlott adagolás:
BCAA Amino - 3/4 mérőpoharat (13 g) 200 - 250 ml vízzel keverünk össze. Használja ezt az adagot reggel egy üres gyomorban, edzés előtt, alatt vagy után, vagy a nap bármelyik szakaszában, hogy kiegészítse az aminosavakat.
Warrior Gold Whey - keverjünk egy mérőpoharat (30,9 g) 200 - 250 ml vízbe, tejbe vagy más kedvenc italba. Használja a főételeket, edzés előtt és után, vagy a nap bármely időpontjában, hogy kiegészítse a fehérjét.
Kamikadze Extreme Pump - 1/2 mérőpoharat (13 g) 200-250 ml vízzel elegyítünk. Használjon 30-40 percet az edzés előtt. Rendkívüli erőssége miatt ajánlatos 1/4 mérőpohárral kezdeni, és szükség szerint növelni az adagot 1 mérőpohárral. Ne vegyen be 16:00 után.
Vigyázat:
A csomag nem alkalmas gyermekek, terhes nők és szoptató anyák számára. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Ne vegye be a Kamikadze Extreme Pump-ot 16 óra után. Ellenőrizze a koffein bevitelét a nap folyamán. Tárolja száraz, sötét helyen.
Név Értékelés

Hasonló termékek

The Predator
The Predator Warrior Labs

Csak erős természetért!

72 399 Ft 56 472 Ft

Hell
Hell Warrior Labs

Extrém zsírégető csomag

46 045 Ft 32 923 Ft

Warrior Package
Warrior Package Warrior Labs

A Warrior Labs termékek csomagja!

4 338 Ft

Prohormones Package
Prohormones Package Prohormones

A Prohormones termékek csomagja!

4 338 Ft