• 5% kedvezmény a regisztrált vásárlóknak !!!
  •  

Total War

  • Márka: Redcon1
  • Értékelés:
  • Vélemények: 0
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Tartalmak: 224 g

A TOTAL WAR segítségével megállíthatatlan lesz!

Ár 11 363 Ft

TOTAL WAR

Van érzése, hogy elérte az abszolút képzési csúcsot, és nincs hely javítani? Tévedsz, mert nem próbáltad meg a TOTAL WAR-t!

A professzionális termék, amely a teljesítmény, az erő és a tartósság maximalizálására alkalmas, nemcsak testépítők, hanem olyan sportolók számára is, akiknek teljesítménye tartós.

A TOTAL WAR segítségével megállíthatatlan lesz!

A TOTAL WAR használatának előnyei:
• 6 g citrulint és 3,2 g béta-alanint,
• energia, intenzitás, kitartás és erő,
• mega dózis koncentráció és motiváció.

Hozzávalók:

L-Citrulline DL-Malate 2: 1 - egyszerűen citrulin, almasavval. A malát vagy almasav egy természetesen előforduló szerves vegyület, amely különböző gyümölcsökben található, bár az élelmiszer-adalékanyagként vagy tartósítószerként leggyakrabban használják. Kimutatták, hogy a citrulinnal kombinálva az almasav elősegíti a jobb felszívódást és a magasabb biológiai hozzáférhetőséget. Egyes tanulmányok arra utalnak, hogy az almasavnak lehetnek bizonyos előnyei, többek között a fájdalom kezelésének elősegítése, a fizikai energia növelése és az izom véráramának javítása.

Béta-alanin - a természetben előforduló béta-aminosav formája, amely elengedhetetlen az izom karnozin szintéziséhez. Az izom karnozin pufferként működik, késlelteti az izomfáradtság és az izomhiba kialakulását. Ez egy nagy táplálékkiegészítő minden testépítő és sportoló számára.

Taurin - enyhe anabolikus hatásokkal jár, mivel segít növelni az inzulin hatását.

Vízmentes koffein - egy erős stimuláns, és az egyik legelterjedtebb pszichoaktív és serkentő anyag a világon. Növeli a fizikai kitartást és a mentális koncentrációt. Képes növelni az anyagcserét, növeli az izomerőt és a kitartást. Még hasznosabb az aerob teljesítmény javításában.

AMPiberry® (Juniperus Communis) (bogyó) - helyettesíti a DMHA-t, és egyedülálló és rendkívül hatékony összetevője, amely Juniperus communis formájából származik. Amikor az AMPiBerry-t párosítja a koffeinnel, állandó energiaszintet várhat, és az edzés során meghosszabbíthatja a stimuláló hatást.

Az Infinergy ™ (Dicaffeine Malate) - a koffein és az almasav egy szabadalmaztatott kombinációja, amelyet ionos kötéssel összekapcsolnak egy di-koffein-malát néven ismert vegyülettel. Az Infinergy ™ körülbelül 75% koffeint és 25% almasavat tartalmaz. Az almasav a koffein-só-szuppresszióra hat, így könnyebb az emésztés, miközben kiegészíti a koffein-energiát, és ezáltal minimálisra csökkenti az energiaszintek félelmeit.

Cocophenols ™ (Theobroma cacao & Camelia sinensis Extract) - a kakaó polifenolok nagy érdeklődést mutattak az elmúlt években, elsősorban magas antioxidáns tartalmuk miatt. Erős fájdalomcsillapító, immunmoduláló és értágító hatásokat mutatnak. Segíthetnek a vérerek kibővítésében és az izmok tápanyag- és oxigénellátásának javításában.
Naringin 98% (Citrus Grandis) (gyümölcs) - a narancs és a grapefruit bőrt tartalmazó flavonoid glikozid nagy mennyisége keserű ízük forrása. Növeli a biológiai hozzáférhetőséget (tápanyag-használhatóság) és javítja az érrendszert.

A Bioperine ™ (fekete paprika kivonat) (Fruit) - vagy a piperin egy olyan vegyi anyag, amely a fekete borsot forróvá teszi. Természetes antidepresszánsnak számít, befolyásolja az idegrendszert és növeli az agyi funkciókat. Javítja a vér koleszterint és az emésztést, fokozza az anyagcserét és a fogyást, és bizonyíthatóan csökkenti a fájdalmat. Emellett növeli a több tápanyag, táplálék-kiegészítők és gyógyszerek biohasznosulását.

Supplement Facts
Serving Size1 odmerka (14,7g)
Serving Per Container30
Amount Per Serving% DV
L-Citrulline DL-Malate 2:16g**
Beta-Alanine3,2g**
Taurine1g**
Caffeine Anhydrous250mg**
AMPiblast™ (Juniperus Communis) (berry)150mg**
Infinergy™ (Di-Caffeine Malate)100mg**
Cocophenols™ (Theobroma cacao & Camelia sinensis Extract)50mg**
Naringin 98% (Citrus Grandis) (Fruit)25mg**
Bioperine™ (Black Pepper Extract) (Fruit)10mg**
Other Ingredients: Silica, Natural and Artificial Flavoring, Calcium Silicate, Sucralose, Acesulfame Potassium (Ace K)Ajánlott adagolás:
Kezdje el 1/2-es mérőpohár bevételét, később növelheti az adagot a teljes pohárig. Keverjük össze 200 - 300 ml vízzel, és kb. 30 percig használjuk az edzést.


Jegyzet:
A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Várjon körülbelül 5 órát lefekvés előtt. Ne keverjen más koffeint tartalmazó termékekkel. Kétség esetén forduljon orvosához. Tárolja sötét, száraz helyen.

Név Értékelés

Hasonló termékek

Gameday
Gameday Man Sports Nutrition

8 116 Ft

Kill It Reloaded
Kill It Reloaded 5%

Az edzés előtti edzés nagy összetevőkkel!

11 363 Ft

Psychotic Gold
Psychotic Gold Insane Labz

Új generáció

9 740 Ft

Assault
Assault MusclePharm

Javítja a sejtek oxigenizációját

5 518 Ft 4 856 Ft